Vyhrajte Honor Magic5 Pro v naší nové soutěži!

Vyhrajte Honor Magic5 Pro v naší nové soutěži!
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Již dnes můžete sledovat mobilecast #special, tentokrát na vlně s Honorem
  • Podrobně se pobavíme o špičkovém Honoru Magic5 Pro
  • Startujeme v 15:00 hod., pořadem vás bude provázet Ioannis Papadopoulos a Petr Vojtěch

Jak už od nás víte, dnes startuje mobilecast #special, tentokrát na vlně s Honorem. Ten přednedávnem představil svoji vlajkovou loď pro rok 2023, model Magic5 Pro. Není třeba dlouze debatovat o výbavě, jedná se o funkcemi našlapanou bestii, ovšem také o designovou jednohubku. Telefon již delší dobu testujeme a právě dnes vám o něm v rámci mobilecastu #special řekneme vše.

Abychom vám sledování zpříjemnili, přímo v rámci mobilecastu #special padne soutěžní otázka. Pokud na ni budete znát odpověď, stačí ji zanést do formuláře zde v článku a rázem se zařadíte do slosování právě o Honor Magic5 Pro, jehož standardní cena na tuzemském trhu činí 30 tisíc korun. A to už je pořádná motivace, co myslíte?

Ceníme si našich věrných fanoušků, pokud budete mobilecast #special sledovat naživo, tedy dnes od 15:00 hod. a odpovíte v rámci jeho konání, budete do soutěže zařazeni hned 2×. Je to malé poděkování za to, že nás sledujete naživo. Pořadem vás bude provázet naše osvědčené duo v podobě Ioannise Papadopoulose a Petra Vojtěcha.

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále!
  2. Sledujte mobilenet.cz a Honor na Instagramu.
  3. Dnes, tedy v úterý 25. 04. 2023 od 15:00 hod. sledujte živě na náš pořad mobilecast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na mobilenet.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo nestihne živý přenos, na YouTube bude k dispozici, jako vždy, i záznam.
  4. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře (zde v článku). Pokud to stihnete v průběhu živého vysílání mobilecastu #special, zapíšeme vás do slosování dvakrát, budete tak mít mnohem vyšší šanci vyhrát. Je to odměna za to, že nás sledujete živě.
  5. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, který bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 25. 4. 2023 15:00 hod. do 15. 5. 2023 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde. Správnou odpověď hledejte na stránkách společnosti Honor

Soutěžní formulář

Pokud se vám formulář neukazuje, využijte tento odkaz

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!