Podívejte se na skládací Honor Magic V2. Představí se již zítra

aktualizováno
Podívejte se na skládací Honor Magic V2. Představí se již zítra
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Premiéra proběhne 12. července v Pekingu
  • Telefon zaujme malými rámečky kolem obou displejů

Aktualizováno 11. 7. 2023

Nový Honor Magic V2 s ohebným displejem se světu oficiálně představí již zítra. S předstihem však utekla reálná podoba zařízení, a to skrze sociální síť weibo.com. Můžeme vidět zařízení v modrém a černém provedení. Potěší tenkými rámečky kolem vnějšího i vnitřního displeje. Obě barevné verze pak lákají na povrchovou úpravu, která alespoň na fotografiích připomíná kůži.

Honor Magic V2

Původní informace z 29. 6. 2023

Společnost Honor na právě probíhajícím MWC Šanghaj, jak informuje fonearena.com, prozradila, že uspořádá slavnostní uvedení svého nadcházejícího vlajkového skládacího smartphonu Magic V2 už 12. července.


Podle zástupců společnosti má k uvedení dojit v Pekingu a cílem zařízení má být „stanovení nových standardů technologií skládacích smartphonů“. O co se má jednat, o tom lze aktuálně pouze a jen spekulovat. Nicméně na základě úniků z minulých týdnů víme, že se mluví o skládací LTPO obrazovce s rozlišením 2K, SoC Snapdragon 8+ Gen 1, baterii s kapacitou kolem 5 000 mAh, 66W rychlonabíjení a 50W bezdrátovém nabíjení. Stejně tak by měl mít telefon voděodolné tělo.

Na akci promluvil sám George Zhao, generální ředitel společnosti Honor, a uvedl: „Honor věří, že inovace, nikoli ekonomika, jsou hnacím motorem technologického průmyslu a trhu. Chytré telefony integrují výpočetní systémy, komunikační technologie, zobrazovací technologie a platformy umělé inteligence, boří bariéry a zahrnují různé další nové technologie. Nová AI a komunikační technologie vyvolávají novou vlnu inovací chytrých telefonů a nabízejí nekonečné možnosti zkoumání. Naší povinností jako společnosti je využít těchto příležitostí a nadále posouvat hranice možností chytrých telefonů.

Nedávno jste si u nás přitom mohli přečíst recenzi na Honor Magic Vs, který jsme chválili za výdrž na nabití, fotoaparáty i displeje. Naopak se nám nelíbilo chybějící bezdrátové nabíjení a nevyužití potenciálu softwaru pro ohebnou konstrukci. Zdá se, že minimálně první negativum by mohl Honor s novou generací napravit.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Škoda že Z Fold 5 a Flip 5 budou mít furt mezeru a bude to tlusté zařízení..
Ben Ben
Ben Ben
8+Gen1? A bude to mít už konečně IP a QI? Nebo to i s tím starším SoCem bude stát do 30k? Jinak nevím čím to má zaujmout... podpora to asi taky nebude.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Hm zatím to vypadá že 1130euro což činí 27k.. A u nás do 30k.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze