Vyhlížíte nová sluchátka AirPods? Výroba odstartuje co nevidět

Vyhlížíte nová sluchátka AirPods? Výroba odstartuje co nevidět
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Má se jednat o dva nástupce sluchátek AirPods 3. generace
  • Jejich představení bychom se mohli dočkat společně s iPhony 16

V populární kategorii wearables Apple dlouhodobě boduje chytrými hodinkami Apple Watch, ale také sluchátky AirPods, která (podobně jako právě Apple Watch) odstartovala popularitu nového druhu elektroniky. V průběhu let jsme se tak dočkali již několika různých AirPods, která se od první generace s „tyčinkami“ značně vyvinula a nyní si může vybrat každý, včetně vyznavačů sluchátek přes uši. Všechny technologické nadšence tak jistě potěší, že Mark Gumarn z agentury Bloomberg, který je považován za významného analytika v oblasti produktů a softwaru společnosti Apple, upozornil na příchod dvojice nových AirPods, jejichž výroba započne co nevidět.


Na své si tentokrát mají přijít zákazníci, kteří si chtějí pořídit základní model, tedy bez přídomku „Pro“. Podle všeho se dočkají upraveného designu a tvaru, který by měl napomoci tomu, aby sluchátka lépe držela v uších. V neposlední řadě se stane novinkou nabíjení skrze USB-C. Dočkat bychom se konkrétně měli nástupců AirPods 3. generace s označením B768E a B768M, v současnosti Apple prodává druhou generaci AirPods a třetí generaci AirPods za oficiální ceny 3 790 Kč, resp. 4 990 Kč.

Po nižší než předpokládané poptávce po AirPods 3 očekává Apple, že nová generace u zákazníků patřičně zaboduje. Cupertinský gigant má podle všeho vyprodukovat 20 až 25 milionů sluchátek a bude se jednat o historicky největší uvedení na trh pro nová sluchátka AirPods. Jejich odhalení bychom se mohli dočkat na podzim spolu s iPhony 16, zatímco nová generace AirPods Pro nemá dorazit dříve než v roce 2025, ačkoliv Apple pracuje na některých vychytávkách, jako je třeba režim naslouchátka, kterého se dočkáme spolu s uvedením iOS 18, jak uvádí 9to5mac.com.

Později během letošního roku se pak máme dočkat rovněž upravených sluchátek AirPods Max s USB-C, což má být ale zároveň jejich jedinou inovací.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze