Vychází oficiální klient Facebook pro Windows 8.1

Nejnovější operační systém od Microsoftu se po ro ce konečně dočkal oficiální aplikace pro správu Facebooku. Právě dnes vychází pro Windows 8.1 klient pro tuto populární sociální síť a najdete jej samozřejmě ve Windows Store.

Aplikace Facebook nepřichází jako blesk z čistého nebe. Microsoft již dříve v tomto roce avizoval její příchod. Dochází k němu právě dnes, tedy v den, kdy Microsoft spouští aktualizaci systému na Windows 8.1. Podoba aplikace asi nikoho nepřekvapí. Hlavní je výpis stavů a událostí, vpravo lze vytáhnout sloupec s chatem. V horní liště je přístup ke zprávám, žádostem o přátelství a notifikacím. Nechybí pak ani levý výsuvný panel s potřebným menu, kde najdete třídění na události, vaše skupiny, hlubší nastavení či přechod na váš osobní profil.

Facebook pro Windows 8.1

Jistě potěší zabudovaná funkce Share Charm, díky které lze do e-mailu sdílet například aktuálně prohlíženou fotografii. V aplikaci nechybí ani vyhledávání. Závěrem je nutno říci, že Facebook prozatím funguje pouze na operačním systému Windows 8.1. Na starších Windows 8 jej nelze nainstalovat.

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze