Vodafone Passport data končí, adekvátní náhrada zatím neexistuje

5

Vodafone pro své zákazníky nemá v poslední době příliš dobré zprávy, před nedávnem jsme vás informovali o automatickém obnovování FUP limitu, teď je to zrušení jednoho z výhodných datových balíčku v roamingu, konkrétně Vodafone Passport data. Od 18. července si totiž tento balíček již nově neaktivujete.

Vodafone logo
Vodafone zrušil službu Passport data

Vodafone se v tichosti rozhodl zrušit jeden z nejzajímavějších datových „balíčků“ v roamingu, konkrétně Vodafone Passport data. Tato služba umožňovala zákazníkům využívat za poplatek (denní či měsíční) svůj vlastní datový balíček v zahraničí, stejně, jako by byl zákazník doma. Tato služba byla dostupná pro datové tarify Připojení pro mobil standard, Připojení pro mobil super, Připojení pro mobil premium a Připojení pro mobil premium+, pro tarify RED ani START nabídka dostupná nebyla.

Vodafone Passport data je již archivní nabídka

Podrobněji jsme se balíčku Vodafone Passport data věnovali v našem velkém přehledu. Nabídka Vodafone Passport data již figuruje jako archivní tarif, tedy tarif, jehož aktivace byla možná do 17. července 2014. Adekvátní náhrada prozatím neexistuje.

Zrušení Vodafone Passport data samozřejmě nezůstalo bez povšimnutí a zákazníci se oprávněně bouří. Vodafone však ubezpečuje, že v nejbližší době chystá novinky, které by měly službu Vodafone Passport data uspokojivě nahradit. Je ovšem s podivem, proč Vodafone zrušil tuto možnost uprostřed letních prázdnin bez toho, aniž by zákazníci nemuseli na náhradu čekat.

Zdroje: vodafone.cz

Diskuze ke článku
mobilenet.cz
TELEKOMUNIKACE | ČD Telematika převezme 40% české filiálky Vodafonu.

TZ z 21.7.2014 uvádí, že ČD Telematika převezme 40% české filiálky Vodafonu. To znamená, že bude využívat skoro polovinu. Vodafone se spojí s D.H. Telecomem.

Standa
Logicky aby mohli v době dovolených odrbat co nejvíc svých zákazníků, kterých si evidentně váží. Celej Vodafone je ksindl. A to i v Německu. Tudíž předpokládám, že to tak bude všude. Nejdražší služby a často nefunkční. Dokud byl Oskar bylo to v pohodě. V momentě prodeje jsem odešel a nelituji....
Karel1
Ten Vodafone je banda pitomců. Uvedu jeden příklad. Vodafone před časem s příchodem BLESKmobilu, snížil u předplacené Hodinovky volání do cizích sítí ze 7kč., na 2.50kč...Za nějaké dva měsíce cenu opět zvedli na 3.50kč. a ponechali doted´a to i přesto, že nyní je běžně u více operátorů cena 2.50kč., někteří i méně !!! No uznejte sami, přijde vám to normální ??? Podle mě už Vodafone nemá co nabídnout, tímto přístupem akorát nasere lidi. A vysraný dvakrát tratí !!!
Sibstr
Jó, mě Vodafone napsal, že sice nemohu už využít Vodafone Passport data na stálo 250MB za 531 Kč, ale stále mohu využít jejich skvělou nabídku 250MB za 1657 Kč vrámci toho EU tarifu. Každý ať už si domyslí, co jsem jim na to řekl... Prostě dělají z lidí blbce a do očí vám budou tvrdit, že je to pro vás výhodné a že své služby stále zlepšují, pro dobro zákazníků.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze