Vodafone má na léto nový roaming: 69 korun na den

5

Vodafone si po vzoru T-Mobilu připravil na léto nové plnění roamingu a nabídne v zemích Evropské unie tarif Vodafone Roaming za cenu 69 korun, což je o 30 korun méně než doposud. Za tuto cenu mají zákazníci k dispozici volné SMS tak, jako kdyby byli doma a mohou využívat data do 100 MB denně.

Vodafone nabídne od 1. července 2014 letní výhodnější nabídku roamingu pro své zákazníky cestující v zemích Evropské unie (+ dalších zemích v zóně 1). Tarif Vodafone Roaming na den budou zákazníci moci využívat o třicet korun levněji než nyní, tedy za jednorázový poplatek 69 korun na den. Při volání s tarifem Vodafone World Roaming z Evropské unie (zóny 1) do zemí mimo Evropskou unii (mimo zónu 1), zůstávají ceny beze změny. Tarif Vodafone World Roaming je určen především pro zákazníky, kteří volají a píší méně a datové připojení využívají minimálně.

Nové ceny tarifu Vodafone World Roaming:
Země EU a další země v zóně 1 Původní cena v Kč Cena od 1. 7. 2014 v Kč
Odchozí hovor 7,47 6,30
Příchozí hovor 2,17 1,66
Odeslání SMS 2,49 1,99
Odeslání MMS 11,50 6,63
Internet (Kč/MB) 14,00 6,63

V případě, že zákazníci používají některý z neomezených tarifů, mohou volat a SMSkovat i v zahraničí neomezeně. Příchozí hovory jsou v rámci tarifu Vodafone Roaming na den zdarma. Tento tarif mohou využít zákazníci, kteří používají Red tarify, Tarif na míru, Férový tarif či tarif Start. Tarif Red Premium již roaming v zóně 1 zahrnuje. Kromě toho Vodafone také od 1. července 2014 snižuje ceny roamingu v Evropské unii u tarifu Vodafone World Roaming. Snížení se týká odchozích a příchozích volání, SMS, MMS a datového připojení.

Zdroje: Tisková Zpráva

Diskuze ke článku
jirka
mají v tom takový nepřehledný a drahý bordel, že lidi stejně na hranici vypnou českou simku a zprovozní si tu v dané zemi
Jerry
Zlatý Vodafone data passport na stálo. Za 350Kč ted mám i v zahraničí 1,2GB dat.
wow
Za pouhých 483,- Kč na týden? Nemožné, oni jsou blázni, to určitě dotují, ještě, že ten Vf máme, že nám dává férové ceny za férové služby.
tom
Jsem spokojen s vyvojem cen. Vyuzivam roaming na den za 99 kc jednou za tyden, jakozto ridic kamionu se rad spojim s rodinou , tudiz se mne roaming tyka kazdy den. Snizeni na 69kc je fajn ve spojeni s neomezenym tarifem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze