BlackBerry Passport bude kulatější: pouze pro operátora AT&T

6

Tématika BlackBerry Passport nebyla ještě zdaleka vyčerpána a novou krev do žil tomuto zajímavému telefonu vlévá americký operátor AT&T. Ten, aby telefon začal prodávat, nadiktoval BlackBerry nutnost zakulatit rohy přístroje.

O tom, že BlackBerry Passport bylo jedno z nejdiskutovanějších zařízení posledního roku, není pochyb. Tento model se ale nyní dočkal malých, ale přesto zásadních změn. Americký operátor AT&T měl o prodej tohoto telefonu zájem, ale očividně se mu nelíbil ostře řezaný profil, jaký Passport má. BlackBerry tak musí speciálně pro AT&T vyrábět upravenou verzi.

TIP: BlackBerry Rio: LTE verze modelu Z3 dorazí v dubnu, známe detaily

BlackBerry Passport pro AT&T se zakulatilo

Nová verze má zaoblené hrany a více tak připomíná nedávno představené BlackBerry Classic. BlackBerry pravděpodobně ani nemělo jinou možnost, než operátorovi vyhovět. Ten by totiž bez splnění podmínek telefon nemusel do své nabídky zařadit, což si kanadská ostružina nemůže dovolit a každý velký prodejce je velkou výhrou. Pro někoho by to ve výsledku mohl být i rozhodující faktor při výběru telefonu, jelikož ostré hrany originálního Passportu nemusí každému vyhovovat. Co je pro nás méně zajímavou novinkou, je fakt, že AT&T začne společně s Passportem prodávat i model Classic.

Passport tak, jak jsme ho znali doposud

Zdroje: crackberry.com, press.blackberry.com, about.att.com

Diskuze ke článku
Breta
Takhle to měl passport vypadat hned na startu, už od pohledu to vypadá příjemnější do ruky(samozřejmně to nemusí být pravda, ale kulaté rohy z pravidla tolik neřežou v ruce a v kapse:D).
Lukáš
Takhle to spíš mají předělat a prodávat všude, však je to lepší na držení.
blue.sun
Jo, klasika. Ze stylového zařízení udělá tupý operátor naprosto tuctovou věc...
gck23
Mě se mnohem líbí víc hranatý, navíc v případě nejvýšší nouze s tím můžete někoho mnohem snadněji umlátit :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze