Vodafone: další výhody pro Kartu bez limitu a Divokou kartu

13

Náš nejmladší operátor Vodafone se rozhodl rozšířit svou vánoční nabídku, která se týká předplacených karet. Snižuje cenu volání do cizích sítí v případě Karty bez limitu a Divoká karta nabídne nižší cenu volání do vlastní sítě.

Vodafone se stal sponzorem Ligy mistrů

Vodafone rozšiřuje svoji vánoční nabídku. Zákazníci, kteří si pořídí, nebo již pořídili, předplacenou kartu s názvem Vodafone karta bez limitu mohou od 1. prosince volat za zvýhodněnou cenu také do sítí ostatních operátorů. Za minutu hovoru nově zaplatí 2,50 Kč vč. DPH. Doposud byla cena 7 Kč vč. DPH. Vodafone tak reaguje na nabídky BLESKmobilu a také T-Mobilu. Do sítě Vodafonu mohou i nadále volat až hodinu jen za 7 Kč vč. DPH. Zákazníci, kteří si Vodafone kartu bez limitu pořídí a aktivují do 31. ledna 2013, získají navíc zdarma 100 SMS do všech sítí na jeden měsíc.

Čtěte také: Vodafone nabízí 10 GB datový tarif za 500 Kč a slevu na tablet

Cena předplacené Vodafone karty bez limitu je 200 korun, zákazník získá kredit ve stejné výši. Cena volání 2,50 Kč za minutu mimo síť Vodafone platí do 31. ledna, poté bude uplatňována méně snížená sazba 3,50 Kč vč. DPH za minutu. Nabídka volání do vlastní sítě až hodinu za 7 korun je však časově neomezena. Kartu lze zakoupit do 31. ledna 2013 nebo do vyprodání zásob. Získání a udržení výhodných sazeb není podmíněno dobitím kreditu.

Zkrátka nepřijdou ani předplacenkáři, kteří využívají Divokou kartu. V období od 1. do 31. prosince totiž mohou do vlastní sítě za 1,50 Kč vč. DPH. Běžná cena činí 3 Kč vč. DPH. Nabídka je zákazníkům aktivována automaticky.

Vodafone zároveň vyzdvihuje výhody svých předplacených karet, mezi které patří například platnost kreditu po dobu 10 měsíců, bezplatná zákaznická linka, která je dostupná 24 hodin denně, nebo možnost dobíjet si kredit více než 10 různými způsoby na tisíce místech v České republice.

Diskuze ke článku
Stepan
Inspirace Bleskmobilem je evidentní. Škoda, že cena 2,50 platí jen do konce ledna,ale i těch 3,50 po tomto datu není na předplacenku k zahození, tém spíš, že platnost kreditu je 10 měsíců (u Blesku jen 3 měsíce) a navíc je tam to až hodinové volání do vlastní sítě za 7kč.
Fajnšmekr
Tak tomu já říkám solidní nabídka. Sbohem Bleskmobile, převádím celou rodinu na Vodafone karta bez limitu !
MoB
Zajímavé... a postpaid zase utře? Lezou Vodafone lidi se smlouvama krkem? Chce se jich zbavit? Já bych řekl, že jo. A že se mu to daří.
wx
to Fajnšmekr: ...zřejmě Ti ještě nedošlo, že od února pak voláš opět do ostatních sítí o 30% dráž než Bleskmobilem, ale třeba Ti to nevadí.... Viděl bych to takhle: buď DUALSIMkový mobil a volit pak nejvýhodnější SIMku podle potřeby, nebo dva mobily, což pochopitelně není už takový terno. Vodafonu bych doporučil se zamyslet; pokud by nechali cenu 2,50/min do ostatních sítí napořád, tak elegantně odtaví zájemce o BleskMobil z vlasních klientů.... Fakt Vodafonu ta koruna za to stojí přicházet o klienty v době kdy všichni počítají každou korunu ???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze