Limitovaná O2 vánoční sada s chytrým Samsungem Wave Y

7

Největší český mobilní operátor Telefónica O2 připravil zájemcům o jeho předplacené karty zajímavou akci. Chytrý telefon od Samsungu dostanou za zakoupení vánoční O2 předplacené sady v supermarketech Tesco.

O2 logo

Tip: přečtěte si také článek - O2 v prosinci: Samsung Galaxy Nexus, Nokia 300 a BB 9900

O2 naděluje předplacenkářům novinku v podobě výhodné sady vánoční předplacené karty s oblíbeným telefonem Samsung Wave Y. Zákazníci ji pořídí jen za 2 495 Kč. S předplacenou kartou z této sady mohou volat do všech sítí za 3,50 Kč, SMS je bude stát 1,50 Kč. Navíc získají Internet v mobilu na měsíc zdarma. Výhodné sazby se zákazníkům aktivují po dobití, Internet v mobilu pak bezplatnou SMS ve tvaru IVM1 na 999111. Sada bude k dostání exkluzivně v obchodech Tesco až do 31. 1. 2012 nebo do vyprodání zásob.

Samsung Wave Y je součástí limitované edice vánoční předplacené sady od O2
Čtěte také - Samsung Wave Y: parťák na seznámení s OS Bada 2.0

Nejvýhodnější předplacená karta až do konce ledna

Výhodné volání za 3,50 Kč za minutu a posílání SMS za 1,50 Kč si budou moci zákazníci s předplacenými O2 kartami aktivovat až do konce ledna 2012. Noví zákazníci mohou výhodné ceny využívat, jakmile si poprvé dobijí. Stávající zákazníci s tarify O2 NA!HLAS a O2 NA!PIŠTE nejdřív zašlou bezplatnou SMS ve tvaru AKCE na 999 111 a potom si dobijí. Při pravidelném měsíčním dobíjení platí výhodné ceny napořád. Více informací na www.o2.cz/vanoce

Zdroje: TZ O2

Diskuze ke článku
pepe
Je telefon blokovaný jen na O2 nebo se dá použít i pro jiné operátory?
Pavel
Zdravím...vypadá pěkně. Mám ale otázku... jak moc je systém Bada závislý na datovém spojení? Dnes již je počertech málo hloupých telefonů, které vypadají k světu. Tak by mě zajímalo, jestli bych mohl tento chytrý používat jako hloupý :)
jirka
Zajímalo by mne v které prodejně Tesco tuto sadu mají.V Tesco MY Liberec ji nedostali.Je to snad klamavá reklama?
Jirka
Pavle,tento telefon nemá OS Bada,ale Android 2.3.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze