Vánoční předplacenka od Vodafonu: hodina volání za 7 korun

6
  • Vánoční nabídku Vodafonu doplní od 15. listopadu limitovaná edice předplacených karet s názvem Vodafone
  • karta bez limitu. Tuto kartu využijí především zákazníci, kteří uskutečňují dlouhé hovory do sítě Vodafone. Jako bonus je připraveno i 100 SMS zdarma do všech sítí.
Vodafone Student SMS Grátis: SMS zcela zdarma!

S novou kartou zaplatí zákazník za hovor do vlastní sítě, který může trvat až hodinu, jen 7 korun. Zákazníci, kteří si Vodafone kartu bez limitu pořídí a aktivují do 31. ledna 2013, získají navíc zdarma 100 SMS do všech sítí na jeden měsíc. Vodafone karta bez limitu navazuje na obdobnou Oskartu bez limitu, která byla v minulosti velmi úspěšná.

Balíček s předplacenou kartou bez limitu

„S jakoukoliv  naší  předplacenou  kartou  zákazník  také  automaticky  získá volání  na  zákaznickou  linku  zdarma,  kredit  může  čerpat  po  dobu  deseti měsíců  a  kartu  si  může  kdykoliv  dobít  více  než  deseti  způsoby,“ říká Michaela Edgerley Šťovíček, ředitelka předplacených služeb ve Vodafonu.

Cena předplacené Vodafone karty bez limitu je 200 korun, zákazník získá kredit ve stejné výši. Hovor do ostatních sítí bude stát 7 korun za minutu a cena 1 SMS bude 2,40 korun. Hovory budou účtovány tarifikací 60+1. Na Vodafone kartu bez limitu mohou přejít se svým číslem i stávající zákazníci.

Kartu lze zakoupit od 15. listopadu 2012 do 31. ledna 2013 nebo do vyprodání. Nabídka volání na této kartě je však časově neomezená.

Zdroj: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
Martin
Vodafone out, toto není férová nabídka. Je to magořina, kolik lidí se chce s někým hodinu vykecávat.
Lacco
Tuto kartu si vyberu ludia, ktory preferuju dlhe hovory. Nemusi to byt zrovna hodina. Uz od tretej minuty je to neskutocne vyhodne!!! Skus volat 5 minut s obyc. kartou. Kolko ta to vyjde? 15,-? Takze 50% uspora.Ja sa nikdy nedostanem pod 3 minuty hovoru, ked niekomu zavolam.
Petr
Pěkně sklapne překupníkům drahých sim karet bez limitu ,osobně jsem viděl hovor za 10 korun karta za 2000 korun a ještě si tam napíše ,že je to na pořád a trvale výhodná věc ,nenechte se nachytat od překupníků
starých nabídek ,ted můžete mít to samé a ještě levnější hovorné a bez tisíců .
Jirka
Pokud vodafon nebude mít předlpacenku jako O2 nebo T-mobile tzn 2,50 minuta a 1,50 sms tak si může tuhle službu rovnout škrtnout....... :-).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze