Virtuál Mobil.cz trvale snížil cenu volání na 2,20 Kč za minutu

11

Pamatujete na vánoční akci virtuálního operátora Mobil.cz, kdy cena za volání klesla z 2,50 Kč na 2,20 Kč za minutu? Akce měla trvat až do konce března, operátor se ale nakonec rozhodl ponechat sazbu 2,20 Kč za minutu na stálo. Navíc do nabídky přidal balíček s označením „Třicítka“ s 30 volnými minutami do všech sítí za 57 Kč.

Nepřehlédněte:

Mobil.cz
Mobil.cz snižuje cenu za volání natrvalo

Ke sklonku minulého roku jsme vás informovali o vánoční nabídce virtuálního operátora Mobil.cz, který si pro své zákazníky přichystal akci na levnější volání do všech sítí. Cena za volání klesla z původních 2,50 Kč na 2,20 Kč za minutu. I když šlo o takový „vánoční dárek“, nabídka byla platná až do konce měsíce března. Tedy takto Mobil.cz původně svoji akci prezentoval.

Internet v mobilu zdarma je stále velkým lákadlem

Podle nového ceníku je ale jisté, že Mobil.cz ponechá sazbu 2,20 Kč za minutu již na stálo. Tento krok je poměrně pochopitelný, cena 2,50 Kč za minutu by v současnosti nebyla dostatečně konkurenceschopná, většina virtuálních operátorů se snaží ceny „smrsknout“ za volání pod magickou hranici 2 Kč za minutu.

Základní sazba Cena
Volání do všech sítí 2,20 Kč/ minuta
SMS do všech sítí 1,50 Kč/ kus
MMS do všech sítí 5 Kč/ kus
Tarifikace 60+1

Kromě trvalého snížení cen si Mobil.cz přichystal navíc ještě balíček s názvem „Třicítka“, který obsahuje 30 volných minut pro volání do všech sítí. Tento balíček zájemce vyjde na 57 Kč, cena jedné minuty je tedy 1,90 Kč včetně DPH. To je tedy o dalších 30 haléřů méně, než v případě dnes už standardní nabídky 2,20 Kč za minutu. Platnost balíčku je vždy 30 dní od aktivace, není ovšem problém aktivovat si ho v průběhu měsíce hned několikrát (sám se balíček automaticky neprodlužuje). Jedinou nevýhodou je, že balíček není možné kombinovat s balíčkem pro neomezené volání v síti Mobil.cz (jeho cena je 149 Kč a platnost 30 dní).

Balíček Třicítka
Cena 57 Kč
Volné jednotky 30 minut
Minuta hovoru = 1,90 Kč
Platnost 30 dní

I když ani sazba 1,90 Kč za minutu nepatří mezi ty nejvýhodnější na poli virtuálních operátorů, Mobil.cz má stále přidanou hodnotu ve formě internetového připojení zdarma.

Ceník - Mobil.cz (441,57 KB, pdf)

Zdroje: data.idnes.cz

Diskuze ke článku
Jméno
I na nasem specifickem trhu funguje konkurence, aspon trochu..
durko
Keby nemali tak príšerne drahé volanie do zahraničia:(
Martin Burianek
Martin Burianek
Mám já i máma a jsme spokojení :)
Miloš
Tvoje máma umí používat telefon?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze