Virtuál Mobil.cz spustil prodej telefonů. Je libo Lumii 630 za 3 500 Kč?

6

Jeden z našich nejstarších virtuálních operátorů, Mobil.cz, spouští koncem července svůj vlastní obchod s mobilními telefony. V nabídce má více než 400 modelů a otevření e-shopu podpoří speciální akcí na Nokii Lumia 630.

Mobil.cz

Doposud virtuální operátor mobil.cz poskytoval pouze předplacené služby. Nyní však spustil ve spolupráci se známým obchodem Smarty.cz vlastní e-shop, ve kterém nyní nabízí více než 400 modelů různých značek. Vyjma zavedených, jako je Apple, Nokia, Samsung, LG, HTC či Sony, můžete vybírat také z modelů od Xiaomi, Zopo, Lenovo, Sencor či Alcatel. Dostalo se také na nepřeberné množství příslušenství. Díky spolupráci s e-shopem Smarty.cz lze zboží objednané u Mobil.cz vyzvednout v novém Smarty Store v Praze.

„Jsme přesvědčeni, že plnohodnotná nabídka mobilů a příslušenství dále smazává rozdíly mezi velkými a virtuálními operátory a dále podporuje naše ambice se stát jedním z největších virtuálů pro volný trh,“ dodává Jaroslav Kábele, ředitel New Business Development společnosti MAFRA.

TIP! Recenze Nokia Lumia 630 – První Dual SIM s Windows Phone

Nokia Lumia 630

Zahájení fungování obchodu Mobil.cz podpoří speciální akcí na novou Nokii Lumia 630. Tento telefon spadá do střední třídy, nabízí 4,5palcový displej a nejnovější systém Windows Phone 8.1. V nabídce Mobil.cz se prodává za velmi příjemnou cenu 3 499 Kč. Navíc obdržíte zdarma SIM kartu s kreditem 200 Kč a ještě cykloturistickou navigaci SmartMaps v hodnotě 990 Kč rovněž zcela zdarma.

Nokia Lumia 630

Zdroj: TZ Mobil.cz

Diskuze ke článku
Jerremi
Mohl by MOBIL.cz ještě srazit více ceny?
Třeba balíček Třicítka je za 57,- Kč na nic, konkurenční OpenCall je v tomto případě výhodnější 1,50 Kč/min. ve vlastní síti, 1,80 Kč/min. do jiných sítí. Už dávno na zajímavějším ceníku je TESCO Mobile, ale jen s Clubcard. MOBIL.cz je dražší než KAKTUS, je fajn mít data zdarma, ale lidé chtějí více daleko zajímavější by byl balíček 600 MB, ono by nevadilo mít více podmínek v dobíjení proč jen 200,00 Kč? To doopravdy MAFRA nechce více? Vždyť jiní v T-Mobile mají sazbu 1,50 Kč/min. i do jiných sítí! TESCO Mobile dává neomezeně volání a SMS zdarma, 200 Kč na volání a SMS do jiných sítí a 200 Kč jako bonus třeba 150 MB je zdarma a ještě mám 50 Kč kreditu. Sorry, ale MOBIL.cz v tomhle směru stávkuje!
jirka
kde se vzal ten Smarty? vypadá divně
maser
Ta cena Lumie 630 je už dnes vcelku běžná, překvapení se nekoná.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze