Víme, jak měl vypadat chystaný Band 3. Štíhlejší a pro plavce

9

Chytré náramky Band od Microsoftu nebyly zrovna těmi nejprodávanějšími, zejména kvůli své vyšší ceně. Poslední z nich, Band 2, se měl dočkat svého nástupce, avšak na začátku září byl vývojářský tým rozpuštěn. Nějaké informace ale přeci jen unikly a my vám tak můžeme ukázat, co Microsoft plánoval pro již třetí generaci.

Microsoft začátkem září poskytl informaci o plánech a budoucnosti řady Band. Podpora a prodej druhé generace měl i nadále pokračovat, avšak Microsoft se chtěl zaměřit především na software. Hojně se začalo spekulovat o třetí generace Bandu, kterou Microsoft plánoval a padlo i na informace o rozpuštění vývojářského týmu.

Microsoft Band 3
Ukázka displeje Bandu 3

Podle posledních informací, ale Microsoft do poslední chvíle plánoval vývoj a prodej Bandu 3 a nejen to, na povrch se dostaly nejen fotky, ale i další informace. Microsoft Band 3 měl být tenčí, lehčí a odolnější proti vodě.

Prototypů, které se ukázaly, je hned několik a názvů také. Objevily se informace o Bandu 2 Beta, jednoho z těch nejranějších, který údajně byl viděn na rukou zaměstnanců Microsoftu, a také informace o posledním prototypu, který Microsoft vydal údajně těsně před rozpuštěním vývojářů.

TIP: Microsoft Band 2: jsem ještě chytřejší a mám rád všechny sporty

Microsoft Band 3

No a co, že měl nový náramek nabídnout? Designový jazyk měl věrně napodobovat předchozí generaci, avšak ze snímků je patrné, že nový Band měl být štíhlejší, čehož měla společnost docílit především menší baterií. Na srovnávacím snímku obou generací je zúžení jasně patrné.

Měla se změnit také voděodolnost zařízení. Zatímco druhá generace byla odolná proti vodě, přičemž Microsoft nedoporučoval brát náramek do vody, nová generace už by měla udělat radost náruživým plavcům. Výrobce do náramku přidal také senzor krevního tlaku, což mělo umožnit sportovcům hlídat teplotu či sekvenci dýchání, ale také hladinu stresu, teplotu a dalších faktorů.

TIP: Microsoft přinese virtuální realitu s cenou pod 10 tisíc korun

Microsoft Band 3

Microsoft Band 3 tedy vypadá více jak lákavě, ale společnost se momentálně k celému tématu náramků Band staví spíše negativně. Spekuluje se, že bychom se možná měli dočkat příští rok, ale sám Microsoft prozatím zarytě mlčí.

Zdroje: windowscentral.com, windowscentral.com

Diskuze ke článku
Grom51
Nebude. Microsoft Band 3 zrušil a Band 2 přestal prodávat. Máte špatné informace.
Josef Kubeš
Josef Kubeš
Osobně doufám v nástupce. Já mám Band 1, žena Band 2, voděodolná Band 3 by byla super :-)
PosKi
Nemám důvod se o produkty Microsoftu dále zajímat. V předobjednávkách jsem si koupil Band 2, po 1,5 měsíci se začal sám vypínat a zapnul se až na nabíječe. Po poměrně dlouhé domluvě s podporou mi ho vyměnili. Nový se jednou sám vypnul a nic ho už nedokázalo nahodit. 3 měsíce trvající spor (při kterém mě jedna podpora odkazovala na druhou) byl ukončen navrácením peněz (díky kurzu libry jsem přišel o 1550 Kč) a to ještě nemluvím o provolaných hodinách do UK.
kleinak
MS posere co se dá, tomu jde skvěle.
Zrušil Symbian, Nokii, Lumia Mclaren, Here mapy, které měli mít na lumiích doživotní aktualizaci, všechny Lumie , Band 3 atd,atd, na to je prostě MS ten nejlepší.
Tak to vidím já i když používám L950, jelikož náhrada za ni není a třeba bude potom má MS smůlu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze