Velké fantasy bitvy, tísnivé kobky a nekonečný pád

FreeBox
Velké fantasy bitvy, tísnivé kobky a nekonečný pád
  • Ve hře Heroic vás čekají epické bitvy proti dalším hráčům v temném fantasy světě
  • Dále se vydáme do kobky na rychlý průzkum a zaskáčeme si nad propastí
  • FreeBox přináší tipy na zajímavé hry zdarma

Dnešní FreeBox nás zavede do magického světa příšer a hrdinů. Zažijeme velké bitvy i stísněné kobky. A potom spadneme.

Velké fantasy bitvy, tísnivé kobky a nekonečný pád – FreeBox

Heroic - Magic Duel

Heroic je poměrně tradiční mobilní strategie, která stojí na principu přetahování. Je však velmi dobře zpracovaná a bude vás vážně bavit. Proti sobě stojí dvě pevnosti, jedna je vaše, druhá nepřítele. Po třech cestách posíláte jednotky a snažíte se svého protivníka přemoci a jeho brány strhnout. Pomohou vám k tomu vojáci i účinné schopnosti. Nechybí odemykání beden a neustálé vylepšování.

Heroic

Stáhnout Heroic - Magic Duel

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Nonstop Knight 2

O poznání jednodušší je další titul, ve kterém se svým hrdinou vtrhnete do nekonečných kobek. Ty jsou plné nepřátel, ale také vzácných předmětů. Hrdina sám běhá a útočí, vy však používáte speciální schopnosti, díky kterým úrovně procházíte rychleji. Bez nich také neobstojíte proti bossům, kteří na konci každého podlaží prověří vaše schopnosti. Pokud hledáte jednoduchou hru na odreagování s fantasy tématem, právě jste ji našli.

Nonstop Knight 2

Stáhnout Nonstop Knight 2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Fall Race 3D

Nakonec si nechávám jednoduchou hříčku a doufám, že se nebojíte výšek. V této hře se doslova pohybujete na úzkých lávkách nad propastí. Spolu s dalšími se pokusíte dostat do cíle a uzmout první místo. Když se vám to podaří, jdete dále a čeká vás o kus těžší trať. Po cestě také můžete sbírat mince, za něž si kupujete nové postavy, případně nějaké oblečky pro běžce.

Fall Race 3D

Stáhnout Fall Race 3D

Google Play (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich vždy alespoň tři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější/hloubavější, velké a grandiózní, nebo spíše krátké a oddechové.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze