U:fon vám na Vánoce zdvojnásobí každé dobití kreditu

Nejmenší český operátor U:fon se v boji se svou vnitřní krizí, která vyústila až v insolventní řízení, nevzdává, a dál bojuje o udržení svého místa na trhu. Dnes připravil pro své zákazníky zajímavou akci. Pokud si dobijete kredit, automaticky dostanete 100% navíc.

Tip: přečtěte si také článek - U:fona čeká ozdravení: majitel vyhlašuje insolvenční řízení

MobilKom a. s., český operátor poskytující mobilní a pevné připojení a hlasové služby pro rezidentní zákazníky pod značkou U:fon, připravil pro předvánoční, ale i povánoční období speciální akci. Akce spočívá v tom, že operátor zdvojnásobí částku kreditu jakékoliv výše, kterou si uživatelé v tomto čase dobijí. Akce platí pro předplacený 3G mobilní internet, její tvání je naplánováno až do 15. ledna 2012.

Čtěte také - U:fon představil vánoční nabídku zaměřenou na data

Tuto známou akci se U:fon rozhodl pro své stávající i nové zákazníky zopakovat na základě velmi dobrých reakcí uživatelů na akci z dřívějška. Zákazníci si mohou kredit dobíjet již od 15. prosince 2011 a akce tedy trvá až do 15. ledna 2012.

Podoba U:fonova webu určeného pro dobíjení kreditu

Jakoukoliv částku, kterou si zákazníci dobijí kredit pro předplacený přístup k 3G mobilnímu internetu, U:fon zdvojnásobí. Pokud si tedy dobijete například 500 Kč, získáte celkový kredit 1 000 Kč. Kredit si lze dobíjet na stránkách operátora U:fon zde - www.ufon.cz/dobijeni

Zdroje: TZ U:fon

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze