Testujeme Samsung C3750: zeptejte se na vše, co vás zajímá

8

Po sérii recenzí nadupaných smartphonů se nám do redakce na test dostavil klasický a levný vysouvák Samsung C3750. Má nedotykový mobilní telefon bez otevřeného operačního systému ještě vůbec šanci uspět a nalézt si svého zákazníka? Na to vše se budeme snažit odpovědět v připravované recenzi. Ptejte se na vše, co vás zajímá.

Pokládat své dotazy můžete v diskuzi pod tímto článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty), na Facebooku i Twitteru.

Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenze. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

V současné době podrobujeme testování a připravujeme recenzi mobilního telefonu Samsung C3750 s vysouvací konstrukcí a klasickou alfanumerickou klávesnicí. V posledních letech začínají pomalu ale jistě ustupovat modely mobilních telefonů s klasickou konstrukcí a nedotykovým displejem. V kategorii vysouvacích přístrojů, které mají svůj osobitý styl, nalezneme na trhu jen pár kousků. O to více potěší, když si můžeme otestovat vysouvák Samsung C3750 s cenovkou proklatě nízko.

Samsung C3750: Klasický vysouvák za skvělou cenu
Nepřehlédněte dřívější recenze testovaných mobilních telefonů.

Před finální recenzí se můžeme v krátkosti podívat, co nám Samsung C3750 o sobě prozradí. Na první pohled by se mohlo zdát, že budeme mít co do činění s dražším přístrojem. Tělo, ač kompletně z plastu, působí elegatně a tipovali byste možná i kovové prvky. Při pohledu na váhu přístroje 89 gramů se ale rychle vrátíme do reality. Přední části dominuje 2,4 palcový nedotykový TFT displej s rozlišením 240 x 320 pixelů (QVGA). Pod ním našly útočiště hlavní ovládací prvky - čtyřsměrový ovladač s prostřední potvrzovací klávesou, dvě kontextové klávesy a klávesy pro přijmutí či odmítnutí hovoru. Mírným zatlačením na spodní hranu přístroje se objeví klávesnice, na jejíž pohodlnost se v recenzi také zaměříme. Na zadní části přístroje stojí za povšimnutí kromě reproduktoru i čočka 3,2MPx fotoaparátu ovládaného klasickou mechanickou spouští na boku přístroje. Oželet musíme přisvětlovací diodu či autofocus. Podrobnější informace, zkušenosti, klady a zápory se budeme snažit přinést v připravované recenzi. Již nyní se ale můžete na klasický vysouvák Samsung C3750 podívat v komentovaném videopohledu.

Samsung C3750 – videopohled

Telefon právě testujeme. Ptejte se nás na to, co vás zajímá. Otázky pokládejte v diskuzi, na Facebooku i Twitteru.

Diskuze ke článku
Miloš Bíba
Zdravím, mě by moc zajímaly 3 věci:

1) Jak se dozvím o zmeškané události - upozorňuje na ně telefon, nějakým zvukem, blikáním, svítí na displeji?
2) Kvalita zvukového výstupu ve srovnání například s nokiemi express music nebo SE walkmany.
3) Umí přehrávač přehrávat skladby ve složkách nebo pouze roztřízení podle id3 tagů?

Děkuji

Miloš Bíba
zzhigh
Dobrý den,
Zajímalo by mě, jestli je u tohoto Samsungu opět problematické nahrávání a spouštění aplikací Java tak, jako tomu bývá u Samsungů? A nebo už Samsung tenhle problém u tohoto modelu vyřešil?
Dík za odpověď.
Karel
Zdravím, telefon již používám. Špatná čitelnost na slunci, nepřišel jsem na to, jak při opakovaném záznamu mazat již prošlé zápisy, aniž bych smazal celou řadu. Nenašel jsem jak vypnout přehrávání hudby, telefon nabízí jen pozastavení. Uvítám dobré rady, jinak dobrý jednoduchý telefon. K.
Jarka
Dobrý den,dala jsem tlf synovi,dal si tam svoji kartu a od tý doby mu nejdou přijímat a odesílat sms a přitom mě rok fungoval normálně,děkuji za radu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze