Těšíte se na Windows 10? 29. července je nedostane každý

16

Microsoft na svém oficiálním blogu zveřejnil nové informace, které souvisí s vypuštěním Windows 10 a jejich šířením mezi uživatele. Ukázalo se, že první den nedostanou aktualizaci všichni, kteří o ni mají zažádáno, případně hodlají aktualizovat.

To znamená, že i když máte již zažádáno o upgrade na Windows 10 (více v našem starším článku), nemusíte první den aktualizaci dostat. Jako první totiž na řadu zaslouženě přijdou členové Insider programu, kteří Windows 10 testují. Je to také z toho důvodu, že Microsoft chce otestovat, jestli aktualizace proběhla v pořádku, než ji začne šířit mezi běžné uživatele.

Windows 10

Poté (Microsoft neuvedl, kdy to bude) se aktualizace dostane ke zbytku uživatelů – to znamená uživatelům počítačů a tabletů se systémy Windows 7 a 8.x.

To, jak usilovně Microsoft na aktualizaci pracuje, potvrzuje i jeho aktivita v posledních dnech. Během pár dní totiž vydal už tři Buildy, které testují právě členové programu Insider.

Zdroje: blogs.windows.com

Diskuze ke článku
jarda
No, tak si pockam dva tri dny, to neni zadna katastrofa.
mobilesman
Ja aktualizovat nebudu
Deivoos
Mám tablet s W8.1 with Bing, ale ještě mi to nenabídlo rezervaci W10. Je to u Bing verze normální ?
Honza
Tak to já aktualizovat určitě budu, nemám důvod zapškle sedět na staré verzi W, ale stejně mám v plánu pár sni s aktualizací počkat, až podle zpětné odezvy ostatních. Není důvod spěchat :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze