Windows 10 finišují: Microsoft vydává třetí Build v krátkém sledu

32

Příchod nových Windows 10 je doslova za dveřmi, dočkáme se totiž již tento měsíc. S blížícím se termínem vydání Microsoft zrychluje vydávání nových testovacích Buildů. Do rychlého testovací okruhu nyní zamířil Build 10162.

Windows 10

Microsoft v posledních dnech rozhodně nelení. Tento týden již připravil dva Buildu, přičemž poslední s označením 10159 již přinesl například také zbrusu novou tapetu Windows 10. Ačkoliv se zdálo, že dalšího Buildu se dočkáme až později, běžně totiž vycházely spíše po jednom měsíci, přichází po několika dnech další Build 10162. Opět míří do tzv. rychlého okruhu. Pokud testování prvními uživateli dopadne dobře a Build bude shledán jako relativně spolehlivý, mohl by se dostat také do pomalého okruhu.

Nejnovější sestavení nepřináší ani tak nové funkce, jako spíše vylepšení stability a optimalizaci výkonu. Vše by se mělo kladně projevit především na přenosných zařízeních, pro která měla být údajně optimalizována také výdrž baterie. Nainstalovat si Build 10162 můžete také od začátku, a to pohodlně stažením ISO souboru. Na stránce Microsoftu si pouze vyhledejte českou verzi v seznamu regionů.

Zdroje: blogs.windows.com

Diskuze ke článku
Tommy
Neskutecny jak se furt nekdo musi hadat, kterej system je the best a zaroven do tech ostatnich hned kopat. Ja mam na ipodu touch iOS 8.4, v mobilu android 5.1. a na notebooku Win 8.1 a predatavte si, take se tesim na Win 10 stejne jako na nove verze ostatnich systemu, to je k neuvereni co? :-D
tomas
Tesim sa a hlavne na WM10 :-)
Morki
On vas prejde usmev az vam MS zrusi WP a zavede ANDROID :)
Petr Wagner
Petr Wagner
Nechápu proč sem taháte WP když článek je o Windows 10 a né o Windows mobile 10. Lidi jako vy ten rozdíl asi nikdy nepochopí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze