Tesco Mobile sází na své klienty. Jsou součástí jeho nové kampaně

14

Necelý  rok  po  svém vstupu  na  trh alternativních mobilních  operátorů, kde  se  záhy  stal  součástí  silné  trojky,  přichází  Tesco  Mobile  se  zcela  novým  vizuálním  stylem. Hlavními  hrdiny  jsou  reální  klienti  a  jejich  životní  příběhy.

Proč Tesco Mobile v rámci rebrandingu sáhl právě po motivu životních situací? „Chtěli jsme vyjádřit skutečnost, že naše služby lidem usnadňují vzájemnou komunikaci, snadnější a rychlejší řešení všedních i mezních životních situací,” vysvětluje Branko Gugleta, marketingový ředitel Tesco Mobile. „Nový vizuální styl odráží základní životní situace, nabízí možnost ztotožnění s jeho hrdiny, a zároveň odráží náš nový claim: Buďte si blíž.”

Cílem Tesco Mobile je prolomit vnímání alternativních mobilních operátorů jako sekundárních poskytovatelů mobilních služeb a posílit jejich vnímání jako plnohodnotného operátora. V tom mu pomáhá také nový tarif platný od 26. února, který nabízí aktuálně nejvýhodnější volání na českém trhu. „S nabídkou bezplatného volání a SMS v rámci Tesco Mobile chceme cílit na rodiny a skupiny přátel,” říká Branko Gugleta. „Ceny do ostatních sítí jsou za bezkonkurenční ceny 1,25Kč/min a 0,75Kč za SMS.“

Na bezkonkurenční ceny za volání a SMS do ostatních sítí se zákazník dostává díky dvojnásobnému kreditu, který Tesco Mobile poskytuje zdarma po dobití všem vlastníkům karty Tesco Clubcard. Stejně tak se na Clubcard a dobití váže i volání a SMS zdarma do Tesco Mobile.

Zdroj: TZ Tesco Mobile

Diskuze ke článku
Taddy
TESCO mobile však reKLAMou zákazníky KLAME!! Než přejdete přečtěte si raději VOP ať skutečně máte ceny za polovic! Stále je pro některé zajímavější MOBIL.cz.
Karel1
Není to klamání, pouze to je variabilní. Samozřejmostí je propojení s CLUBCARD - z důvodu zdvojování kreditu a jeho následného variabilního (kombinovaného s internetem, například) využití !!! Zbytek je na důvtipu uživatele.
Renata
Hm... Tesco okrádá zákazníky a lže v reklamě a to v cajku? Lidi kdepak 1,25 Kč/min., 0,75 Kč/SMS, 2,50 Kč/MMS, 75,00 Kč/150 dat zapomeňte! Nedostanete 320 minut ani 160, ale pouze 80 to je 5,- Kč/min. až pak Tesco jde na 1,25 Kč/min. to samé u SMS nedostanete 533 SMS ani 266, ale pouze 133 SMS to je 1,50 Kč/SMS až pak Tesco jde na 0,75 Kč takže platíte daleko více než u Mobil.cz!!
Renata
TESCO mobile není tak výhodný - klientům neposkytuje přesné informace!

Za 200,00 Kč získáte pouze 400,00 Kč když spojíte Clubcard se svým účtem registrací nestačí jen načtení u pokladny! Vyplnit musíte shodné osobní údaje s Clubcard.
200,00 Kč získáte virtuálně na 30 dní a využít je můžete na data či volání
v síti voláte a posíláte SMS zdarma, do ostatních sítí však voláte stále za 2,50 Kč/min. Operátor vám nedá 320 volných minut ani 533 volných SMS, získáte pouze 160 volných minut nebo 266 volných SMS proto operátor uvádí 1,25 Kč/min. a 0,75 Kč/SMS, ale ok souhlasím za 200,- Kč dostat neomezené služby v síti + 400 MB dat (50,- Kč) a 150,- Kč to je pěkný :).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze