Televízia do vrecka (CZ & SK): streamujte si vaše oblíbené TV pořady

7

Televize v mobilu, respektive tabletu se může hodit vždy. Pokud vlastníte Android zařízení a surfujete pomocí LTE a nebo jste připojeni na rychlou Wi-Fi, skvěle poslouží aplikace Televízia do vrecka, která sdružuje opravdu velké množství televizních stanic, a to jak těch slovenských, tak také českých. Aplikace je k dispozici zdarma.

Nepřehlédněte:

Úvod

Máte zařízení s operačním systémem Android (verze 2.2 a vyšší), dostatečně rychlé připojení, nejlépe Wi-Fi nebo LTE s velkým FUP limitem a potřebujete ke svému životu televizi? Právě vám by se mohla líbit aplikace slovenských vývojářů JAPA Developers, která nese příznačný název Televízia do vrecka (CZ & SK). Tato aplikace sdružuje opravdu velké množství televizních stanic, a to jak těch slovenských, tak také českých. Na kompletní seznam dostupných televizních stanic se pro větší přehlednost podíváme v následujícím výčtu.

Dostupné televizní stanice (CZ & SK)

  • České stanice: ČT1, ČT2, ČT24, Nova, Fanda, Barrandov, Smíchov, Telka, Prima Family, Prima Cool, Prima Zoom, Prima Love, Šlágr TV, Film1, Film +, Discovery Channel, History Channel, Spektrum
  • Slovenské stanice: STV1, STV2, TA3, JOJ, JOJ Plus, Wau, Markíza, Doma, Dajto, TV Region
  • Hudební stanice: Óčko, Óčko Gold, Musicbox, Musiq1
  • Sportovní stanice: ČT4, Eurosport a Eurosport 2 (rusky), Sport 5
Ukládání do vyrovnávající paměti zabere pár vteřin

Jak si můžete sami všimnout, českých programů je k dispozici celkem 18 základních, nechybí ani sportovní stanice ČT4 a hudební stanice Óčko a Óčko Gold. A to už je pořádná sbírka. Všechny uvedené programy fungují bez problému, jak jsme ale již zmínili, budete potřebovat rychlé připojení na internet, a to nejlépe pomocí Wi-Fi, přes sítě třetí generace je přehrávání s častými záseky, což není zrovna příjemné. U videa totiž bohužel nemáte možnost snížit jeho kvalitu, přehrává se jednotně. Na testovací Xperii Z s připojením na Wi-Fi byly všechny programy plynulé, bez jakýchkoliv záseků, chvilku trvá jen samotné ukládání do vyrovnávající paměti.

Aplikace ovšem nekončí pouze u možnosti pustit si oblíbenou televizní stanici, nabídne také jednoduchý TV program. Ten se samozřejmě nedá srovnávat s propracovanou konkurencí, na druhou stranu jde o velmi příjemný bonus a vy tak nemusíte aplikaci opouštět, abyste zjistili, kdy začíná váš oblíbený pořad. Momentálně navíc TV program zobrazuje pouze slovenské stanice, uvidíme, jestli se časem seznam rozšíří i o ty české.

Prostředí aplikace

Jinak je prostředí aplikace opravdu velmi primitivní, kromě seznamu pořadů (bez roztřídění) a TV programu zde naleznete možnost dát aplikaci „like“ na Facebooku a nebo se podívat na informace o aplikaci samotné. Aplikace je dostupná zcela zdarma ve verzi s reklamním pruhem, verze bez reklam vás vyjde na zhruba 30 Kč, což je cena velice příjemná. Velikost aplikace je zhruba 9 MB.

Televízia do vrecka (CZ & SK) je i v placené verzi, prostředí je velmi jednoduché

Bohužel, jak to u podobných aplikací bývá, životnost streamů nemusí být dlouhá. Není totiž přesně jasné, z jakého zdroje dané streamy pochází (i když vývojáři deklarují, že jsou streamy „z volně šiřitelných zdrojů“), a proto je možné, že se jejich seznam postupem času bude muset přizpůsobit. Přesto jde o velmi zajímavý počin, který jistě ocení všichni milovníci televizních pořadů.

Stáhnout Televízia do vrecka (CZ & SK)

Google Play Google Play (zdarma)

Zdroje: play.google.com

Diskuze ke článku
Znalec
ČT 4 se seká. Eurosport je s ruským komentářem. Ale jinak dobré,kvalita obrazu ujde, lepší jak drátem do oka. :)
Jozef
Dlouhou životnost tomu nedávám, něco podobné bylo kdysi na ios, ale aplikaci stáhli a i streamy počase přestávaly fungovat. "Streamy z volně šiřitelných zdrojů" mi nepříjde úplně jako pravdivé.
Jirka.S
Mno bomba xperia z1 tesco mobile 2g síť a šlape bez záseku, jen to chce hodně veliký internet za pět minut cca 50mb schrouplo. Někde na veřejné WiFi si to umím představit (ale to musí dávat něco hodně zajímavého třeba f1 pro mě), protože v TV dávají stejně prd.
mk
FUNGOVAL KRÁTCE A UŽ NESTREAMUJE! NEXUS 7

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze