Tajný Samsung Galaxy Ace S5830: jako iPhone 4 (aktualizováno)

3

Samsung prý připravuje zmenšenou variantu modelu Galaxy S, která se designově značně podobá aktuálnímu iPhonu 4. Samsung S5830 bude disponovat výbavou, se kterou se může směle zařadit mezi přední smartphony střední třídy s operačním systémem Android.

Samsung logo

Jihokorejský výrobce Samsung údajně chystá Samsung S5830, zmenšenou verzi velmi dobře prodávaného Samsungu Galaxy S. Výrobce se tak chystá napodobit úspěšné Xperie, se kterými to Sony Ericsson provedl stejně. Jeho první fotografie byly získány serverem SamFirmware, podle kterého ale tento model nebude a moc menší než Galaxy S. Vzhled telefonu se kromě modelu Galaxy S díky svým typicky zaobleným hranám podobá iPhonu 4.

První fotografie Samsungu Galaxy S mini?
Tip: přečtěte si také naše recenze podobných telefonů iPhone 4 a Samsung i9000 Galaxy S

Redaktoři SamFirmware světu poskytli pár technických specifikací. Fotoaparát by měl mít rozlišení 5 megapixelů, a to s plnou podporou natáčení 720p videa. Chybět by neměl standardní 3,5 mm jack pro sluchátka, GPS, microSD slot a vše, na co jsme u telefonů této kategorie zvyklí. Zatím není známý takt procesoru, typ displeje či velikost pamětí RAM a ROM. Jedinou další informací je přítomnost operačního systému Android ve verzi 2.2 Froyo. Oficiálně se Samsungu S5830 dočkáme na mobilní akci roku - MWC 2011 v Barceloně.

Aktualizováno - nové jméno a render

Podle posledních informací by se novinka měla jmenovat Galaxy Ace. Na internetu se rovněž objevila nový render telefonu. Představení v Barceloně se již blíží a je vidět, že informací uniká čím dále tím více.

Zdroje: phonearena.com, pocketnow.com

Diskuze ke článku
Martin
koukám,že všechno,co je obdélník se podobá iPhonu.
Me
Ač nejsem zastáncem iPhone a ani nehledám podobu v kdečem, tak stejně jako jsem si několikrát spletl iPhone s Galaxy S tak tohle je tou hranatou hranou podobný iPhone 4 celkem dost :-) I když si myslím, že to je právě to, ce moc na iPhone 4 povedený není.
NajkErr
Vyhrajte Apple ipad zdarma a spoustu dalsiho staci se jen zaregistovat !!!!
stačí kliknout na tohle
stači kliknout na http://gifts.freebiejeebies.co.uk/332264 a
zaregistrovat se a potom kliknout na ikonku Homestead zaregistrovat se počkat 10 dnu a mate cokolik od xboxu po ipad doma zalezi co vam pošlou, veřte tomu tadyk mate návod a!!!!! důkaz !!!!!http://ipadzadarmo.blog.cz/
nezapomente http://gifts.freebiejeebies.co.uk/332264

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze