Tabletofon Huawei Ascend Mate 3: první informace a fotografie

5

Téměř každý výrobce produkuje jeden či dnes ideálně více tabletofonů. Výjimku netvoří ani Huawei, které pro modely s obřím displejem nabízí řadu Ascend Mate. Aktuálně se spekuluje o třetí generaci rovnou s šestipalcovým displejem.

Pokud zašátráte ve své paměti, možná si vybavíte vůbec první Ascend Mate, který se představil začátkem loňského roku a dostal se i na náš trh. Tehdy způsobil se svým 6,1palcovým displejem menší pozdvižení. Přes o rok později byl představen Acsend Mate 2, se kterým jsme si pohráli na letošním veletrhu CES. Ten si však již cestu na náš malý český trh neproklestil. Teprve nedávno se však začal prodávat například v USA.

Huawei Ascend Mate 3

O to více překvapující je fakt, že unikají první snímky údajného Ascendu Mate 3. Ten by měl nabídnout přibližně 6palcový displej, na kterém nicméně již poskočí rozlišení na hodnoty 1 920 × 1 080 pixelů. Směrem dolů by měly jít rozměry, neboť si můžeme všimnout velice tenkých rámečků kolem displeje. Pod kapotou zřejmě najdeme procesor HiSilicon Kirin 920, který produkuje samo Huawei. Vhod přijdou 2 GB RAM nebo 16 GB úložného prostoru. Hlavní fotoaparát nabídne 13 megapixelů, čelní kamerka pak 5 megapixelů. Samozřejmě nebude chybět ani LTE konektivita.

Zdroje: phonearena.com, mobile.it168.com

Diskuze ke článku
Lukáš M.
Trochu mi vadí, že ta Čína musí pořád kopírovat design. Tohle je zase jasné HTC One. To je pro ně tak těžké vymyslet vlastní a originální design?
lte
> Samozřejmě nebude chybět ani LTE konektivita.
Ale důležitější pro nás je, zda bude stejně tak "samozřejmá" i podpora evropských frekvencí LTE 800 a LTE 800MHz.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze