Huawei Ascend D3: odhaleny další informace (2× aktualizováno)

Po nějaké době o sobě znovu dává znát nástupce modelu D2, který má nabídnout ještě lepší parametry než současná vlajková loď Huawei Ascend P7. Dnes unikají další fotografie a také některé informace o výbavě, naopak o datu představení kolují pouhé domněnky.

Aktualizováno 7. 7. 2014

Dnes tu máme celkem 3 snímky, na kterých je znázorněna jak přední, tak i zadní strana, kterou jsme doposud neměli možnost prozkoumat. Ta ale přináší zajímavé zjištění, jelikož záda modelu nápadně připomínají model od HTC, a to One max. Pod fotoaparátem se tu totiž také nachází cosi, co připomíná čtečku otisků prstů právě z modelu One. Navíc to vypadá, že telefon bude vyroben z hliníku, což také přidává podobnosti obou modelů.

Huawei Ascend D3: uniklé snímky

Nicméně po stránce hardwaru jde už Huawei vlastní cestou. Telefon totiž nabídne 5palcový FullHD displej nebo osmijádrový procesor Kirin 920. Bohužel to ale pořád není to „pravé“ osmijádro, tento procesor totiž používá architekturu „big.LITTLE“, což znamená, že najednou mohou fungovat pouze 4 jádra. Podle dřívějších informací se tento telefon měl objevit v Číně už v červnu, jelikož se tak ale nestalo, nové spekulace posunuly představení na září tohoto roku, uvidíme tedy, zda se nakonec vyplní.

Aktualizováno 23. 5. 2014

Prozatím unikl pouze jeden snímek, a to pohled zepředu na zařízení, který nám kromě designu bohužel moc neprozradí. Ten však bude nejspíš silnou stránkou tohoto modelu. Z fotografie jsou totiž patrné velmi tenké rámečky nad a pod displejem, nemluvě už o těch po stranách, které prakticky nejsou. Pokud se navíc potvrdí již dříve zmiňovaná tloušťka pouhých 6,3 mm, máme se rozhodně na co těšit.

Huawei Ascend D3: uniklý snímek

Zatím akorát nevíme, jak dlouho. Podle informací by však Ascend D3 měl být představen už příští měsíc v Číně a postupně se rozšířit na další trhy.

Původní informace z 12. 2. 2014

Včera jsme vás informovali o tom, že Huawei ve Španělsku zřejmě představí chytré hodinky, dva tablety a jeden mobil. Zástupcem telefonů by se dle všeho měl stát model Ascend D3, což bude přímý nástupce loňské vlajkové lodi Ascend D2. Novinka by měla lákat například na malou tloušťku pouhých 6,3 milimetrů. Zajímavěji se však jeví to, co bude pod kapotou. Výrobce nasadí vlastní osmijádrový procesor HiSilicon Kirin 920 s taktem 1,8 GHz. Nemělo by však již o „pravé“ osmijádro, ale spíše nám dobře známou kombinaci 4 + 4 jádra, kdy aktivní je vždy maximálně jen jedna čtveřice.

Huawei Ascend D3

Z další výbavy se spekuluje o pětipalcovém displeji s rozlišením 1920 × 1080 pixelů a také 16megapixelovém fotoaparátu. Zda-li se specifikace potvrdí, se dozvíme s konečnou platností zřejmě v neděli 23. února v podvečer, kdy Huawei plánuje svou tiskovou konferenci, na které nebude redakce mobilenet.cz chybět.

Zdroje: unwiredview.com, phonearena.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
RushNow
A není to Htc One (M7) ? :D
Nightmare
Vieme,kde sa Huawei inspiroval xD
joyster
čistý HTC one alebo one (M8) toto Huawei prehnal toto je fakt kopírka jak sviňa. škoda parametre sú lákavé ale kopírovaný design ma absolútne neláka, škoda že to nenapratali do P7 tam si zas mohli ale odpustiť tlačítko power ala Sony ale to je zas vec ktorú viem ešte prehliadnúť...
LaBrie
Paste - Copy....a je to :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze