První informace o Huawei Ascend P8: opět důraz na eleganci

7

Čínský Huawei nelení a pilně připravuje svůj další vlajkový model řady Ascend P. Po modelech P6 a P7 tedy bude na řadě Ascend P8, který by měl být opět elegantní, vyroben z hodnotných materiálů a výbava bude opět o krůček výše.

První spekulace hovoří o tom, že chystaný Ascend P8 bude vyrobený z kovových slitin a keramiky. Ta by měla být použita především na zadní straně. Displej pak dostane do vínku 5,2palcovou úhlopříčku v kombinaci se standardním FullHD rozlišením. Pod kapotou se očekává nasazení procesoru Huawei Kirin 930 s osmi jádry. Další informace v tuto chvíli nejsou známé, nicméně lze předpokládat, že se v telefonu objeví nový Android 5.0 a také inovovaná nadstavba Emotion UI.

Huawei Ascend P6 a P7. Podoba budoucího modelu P8 prozatím není známá

K představení modelu Ascend P8 by údajně mělo dojít již na blížícím se veletrhu CES 2015, který se koná začátkem ledna v Las Vegas. Od uvedení modelu Ascend P7 by tak neuplynul ani jeden rok. Znám je rovněž odhad ceny, který se pohybuje kolem 490 dolarů, což je přibližně necelých 11 000 Kč.

Zdroje: news.mydrivers.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Tobiáš Adamčík
Tobiáš Adamčík
Máte tam chybu: "Po modelech P6 a P7 tedy bude na řadě Ascend P7" mělo by tam být p8 a né p7 :)
Maty
Dneska prisla aktualizace na P6
Marek
Mám Huawei Ascend P7 a jsem velice spokojen. Ascend P8 bude můj další :)
dubo87
Mám ascens P6, a už sa neviem dočkať P8, určite ostanem pri tejto značke, veľmi sa mi páči a až na pár drobností som mimoriadne spokojný.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze