T-Mobile vám dá 500 korun na jízdu Uberem

1

T-Mobile spolupracuje s alternativní taxislužbou Uber. Vedle všech výhod, které tento způsob dopravy nabízí, mohou zákazníci tohoto operátora získat až 500 korun na svoji první cestu po Praze. Cestující navíc nepotřebují hotovost – jízdné se automaticky odečítá z registrované platební karty, přičemž účtenka je klientovi odeslána bezprostředně po jízdě e-mailem.

T-Mobile se připojil k mezinárodní spolupráci v rámci celé skupiny a svým zákazníkům přináší od 1. 8. 2015 praktickou aplikaci UBER se zajímavou výhodou. Klienti operátora získají na první cestu po Praze slevu 500 Kč. Aplikace nabízí v současnosti jízdy pouze v hlavním městě. Zájemci mohou volit mezi dvěma možnostmi – UberPOP a UberBLACK. Zatímco varianta POP nabízí jízdy běžným vozem, s BLACK verzí pro klienta přijede luxusní sedan.

Jak získat slevu? Stačí se od soboty zaregistrovat přes www.nasimproradost.cz nebo si do chytrého telefonu stáhnout aplikaci UBER a zadat promokód 5KILO. Ten lze čerpat pouze jednorázově, na první cestu.

Uber
Uber v Praze.

TIP! Vyzkoušeli jsme Uber: v Praze jezdí skvěle a má dobrou aplikaci

Aplikace nabízí i odhad ceny za zvolenou trasu. Pokud suma přesáhne výši slevy, zbytek částky klient doplatí ze zadané karty. Při nižší částce se zbytková hodnota slevy nepřenáší na další jízdu. Aplikace funguje na operačních systémech Android, iOS i Windows.

Akce platí do 31. 12. 2015. Sleva zadaná do aplikace vyprší 31. 1. 2016.

Stáhnout Uber

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: t-press.cz

Diskuze ke článku
Pítrsan
Opravdu by mě zajímalo, zda se dokážeme zorganizovat stejně dobře jako Über a tuto slevu využít do mrtě.... 500 mega, děkuju!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze