Svět Mad Maxe a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Svět Mad Maxe a další skvělé hry zdarma
  • Post-apokalyptický svět sice vypadá děsivě, ale ve hrách může být plný zábavného střílení a závodění
  • Také nás čeká driftování nebo tanková bitva
  • FreeBox vám přináší čtveřici zajímavých her zdarma pro telefony s Androidem i iOS

Po apokalypse nás mnoho krásy nečeká, mnohé hry však slibují, že by to mohla být slušná zábava. To si ukážeme ve hře Dead Paradise. Vítám vás u dalšího dílu seriálu FreeBox, ve kterém si představujeme zajímavé hry zdarma. A dnešní díl nebude výjimkou, čekají nás hned čtyři. Mimo první zmíněné také zažijeme tankovou bitvu plnou masivních explozí, zadriftujeme si v ostře řezaných zatáčkách a… staneme se plnícím perem? Proč ne, jdeme na to!

FreeBox #220 – skvělé hry zdarma

Dead Paradise

Lidstvu dojdou suroviny, proběhne atomová válka nebo nás zlikviduje globální oteplování. Je vlastně jedno jak, ale máme to spočítané. A tato hra nás připravuje na budoucnost ne nepodobnou filmu Mad Max. To znamená ozbrojená auta a nehostinný svět plný písku. Konkrétně v této hře musíte projet nebezpečným územím plným nepřátel. Čas od času na vás vybafne boss, se kterým si ale poradíte díky mnohým vylepšením.

Dead Paradise

Stáhnout Dead Paradise

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Tank Stars

I druhá dnešní hra bude plná akce. Tato je ale výrazně statičtější. Ovládáte v ní tank a vaším cílem je zlikvidovat protivníka, který stojí na druhé straně terénu. Snažíte se správně zamířit, vybrat vhodný typ munice a pořádně protivníkovi zatopit. Respektive rozstřílet ho na maděru. Kdo lépe míří, ten pravděpodobně vyhraje a získá bednu plnou odměn.

Tank Stars

Stáhnout Tank Stars

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Sling Drift

Tato závodní hra pravděpodobně nepotěší mnoho nadšených motoristů, protože příliš neřeší, jak driftování ve skutečnosti funguje. Na druhou stranu přináší ohromnou porci zábavy. V každé zatáčce přiložíte prst na displej, čímž se vaše auto chytne kotvícího bodu a začne opisovat kružnici. Pokud ho zase včas pustíte, vesele pojedete dál. Jindy to úplně nevyjde.

Sling Drift

Stáhnout Sling Drift

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Pen Run

Nakonec pro vás mám jistě nejdivnější hru ze všech. Stanete se v ní totiž plnícím perem, které má za úkol nakreslit vlnitou čáru. Čím více se přiblížíte předloze, tím více bodů dostanete. Ne vždy to však půjde, protože musíte sbírat inkoust, který vám rychle dochází. Nechybí ani sbírání mincí a postupování po úrovních.

Pen Run

Stáhnout Pen Run

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze