Stahujte Lumia Cyan, kromě 1520 dorazil na všechny telefony

35

A je to tady. Pokud jste už nedočkavě vyhlíželi novou aktualizaci s názvem Lumia Cyan, máme pro vás dobré zprávy. Microsoft totiž oficiálně potvrdil, že tento update už dorazil do Česka a je dostupný ke stažení. Poněkud zklamaní ale budou majitelé modelu Lumia 1520, u něj totiž ještě probíhá finální testování.

Již dříve jsme vás informovali o tom, že byla aktualizace vypuštěna na modely Lumia 520 a 720. A dnes se dozvídáme daleko potěšující zprávy, a sice že je Lumia Cyan nyní dostupná pro všechny Lumie v České republice. Jedinou výjimkou je Lumia 1520, na které ještě probíhá finální testování a není zatím známo, kdy bude update vypuštěn i pro tento model, s největší pravděpodobností to ale nebude trvat dlouho.

Nokia Lumia 520, 820, 1020 a 1320

Nyní vás už jen telefon upozorní, až aktualizace dorazí i na vaše zařízení a budete si moci užívat novinek v podobě hlasové asistentky Cortany, notifikačního centra, nových aplikací pro správu dat nebo spotřeby energie a jiných vylepšení, mezi nimiž nechybí i nové funkce fotoaparátu nebo dlouho očekávaná možnost přesunutí aplikací na paměťovou kartu.

Zdroje: nokia.com

Diskuze ke článku
MaraS70
Lumia 1520 z české distribuce má už Cyan několik týdnů....
Host
A krom 820 jste zapoměli s developer prew. Tam žádná aktualizace na cyan teda aspoň pomocí OTA není a asi ani nikdy nebude.
Martina
Zdravím, mám L520, EU distribuce a ani za nic se mi nechce aktualizovat :-/ Už jsem psala do diskuze v jiném článku a někdo mi v souvislosti s mým číslem os napsal že nemám ani Amber, natož Black natož Cyan! :-/ Tak nevím kde je chyba.
Velda
Tady je vidět, jak autor ověřuje fakta a co všecko si vycucává z prstu. :-) Ono opravdu nebude to testování dlouho trvat, protože 1520 byl první z telefonů, který Cyan dostal. ;-) Pouze to mají na webu blbě...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze