Spotify pro Windows Phone aktualizováno: získalo nový vzhled

11

Oblíbená hudební streamovací služba Spotify má svou aplikaci na hlavní mobilní platformy. Verze pro operační systém Windows Phone se dnes dočkala aktualizace, která přináší především změny ve vzhledu.

Hudební streamovací služba Spotify je velmi dobře známá i na českém trhu. Oficiálně zde funguje již od konce roku 2013. Díky velikosti služby není překvapením, že nabízí i praktické aplikace pro mobilní operační systémy. I zde však platí, že první na řadu s novinkami přichází dvojice Android a iOS. Se zpožděním se pak přidává i verze pro Windows Phone. Dnešní aktualizace právě pro systém od Microsoftu povyšuje aplikaci Spotify na verzi 5.0. Aktualizace přináší především změny v designu, který již tolik nevychází z podoby prostředí Windows Phone. Naopak se nový design přiklání více k podobě aplikací pro iOS či Android, čímž chce Spotify zřejmě aplikace více sjednotit.

Spotify 5.0

Mezi novými funkcemi je zmíněná lepší organizace vaší obrazovky v aplikaci, což pomáhá šetřit čas při procházení či upravování. Vylepšeno bylo také procházení výsledků vyhledávání, kdy jsou výsledky více relevantní k vaší zemi či oblíbeným žánrům.

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: windowscentral.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Na začiatku sa mi zdalo, že všetky aplikácie vo WP krásne ladia so systémom. Neskôr som si uvedomil, že sú strašne monotónne a po čase prestanú baviť....
EvilMonkeY
Pěknej hnus, co vypadá jak z iOS školky a je 2x pomalejší jak předchozí verze. Prvotní sourodost WP aplikací je ta tam...
Ja Kub
Ja Kub
Konecne
berixik
Místo designu by bylo lepší ,kdyby se daly normálně přeskakovat a volit písničky... Do té doby je to pro mě nepoužitelné...:)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze