OneDrive pro Windows Phone je po aktualizaci šikovnější

17

Menší aktualizace se dočkalo cloudové úložiště Microsoftu pro operační systém Windows Phone 8 a novější. V aktuálně vydané verzi jsou nejen opraveny drobné chyby, ale také bylo usnadněno sdílení a zpřehledněné stahování či nahrávání souborů.

Poslední aktualizace pro aplikaci OneDrive vyšla v květnu a jednalo se o verzi 4.1. Po dvou měsících je zde další aktualizace, tentokrát na verzi 4.2. Hlavní novinkou je možnost si přehledně zvolit, kam se má stažený soubor uložit. Můžete vybrat konkrétní složku v paměti telefonu, nebo obsah uložit na paměťovou kartu.

OneDrive

Přibyla také nová stránka, na které přehledně vidíte stažené soubory a hned vedle soubory, které jste vy sami nahráli. Vylepšení se dočkal také výběr konkrétních kontaktů, se kterými chcete nějaký soubor sdílet. Samozřejmě pak i tato aktualizace obsahuje drobné vylepšení výkonu a opravy chyb.

Stáhnout OneDrive

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: wpcentral.com

Diskuze ke článku
Jara
Proč mi po aktualizaci na WP8.1 nejde v telefonu spustit (při instalaci chyba 8103010d) a nejde mi ani přeinstalovat, v telefonu na Store mi to tu možnost prostě nenabídne, poradí mi někdo? Díky
Momo
Mohol by mi niekto prosím poradiť ako sa dajú stiahnuť napr pesničky z OneDrive? Neviem nikde nájsť žiadnu takúto možnosť, (mám verziu 3.6.3.0, žiadna nová aktualizácia sa mi zatiaľ neponúkla). Mám Lumiu 520.
Martin
Divné. Lumie 920, WP 8.0, ve storu na mobilu se mi ukazuje poslední verze 3.6.3.0 z 8.7. Když se připojím do storu přes PC, vidím verzi 4.2, ale jakmile se přihlásím, přehodí se mi to na verzi 3.6.3.0.
Lukas
mam Lumii 820 a wp. 8.1. dp a potvrzuji včera aktualizace onedrive na 4.2 takže potrvzuje že aktualizace jen pro wp 8.1

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze