Společnost Accent nově spolupracuje s Prima Cool

16

Společnost Accent, která sídlí v Maroku a má mimo jiné i francouzský kapitál, vstoupila na tuzemský trh přibližně v březnu letošního roku. Tehdy nám představila své tři smartphony, které obohatila také o 3 hybridní tablety 2v1. Nyní společnost oznamuje partnerství s Prima Cool, které dává vzniknout „vylepšeným“ produktům.

Společnost Accent není v České republice příliš známá, svoji distribuci zahájila přibližně v prosinci minulého roku. Své kořeny má v Maroku, kde patří mezi uznávané IT značky a tak může být její působení na tuzemském trhu pro zákazníky přínosem. Značka se ohání bezproblémovým servisem, kdy jsou zakázky vyřizovány během několika dní. Její tváří je známý český sportovec Roman Šebrle a společnost navíc na dnešní tiskové konferenci oznámila také partnerství s TV Prima Cool, od čehož se odvozují názvy aktuálních zařízení v nabídce – COOL Phone a COOL Speaker.

Accennt

COOL Phone a COOL Speaker

Accent COOL Phone není ničím jiným, než překrytovaný Accent A455. Ten už jistě znáte, jedná se o zařízení nejnižší třídy se 4,5palcovým displejem s rozlišením WVGA, Androidem 4.4 KitKat a také nabídne 5Mpx fotoaparát. Paměť RAM činí pouhých 512 MB. Tento model dostane hned několik různých krytů, které budou inklinovat ke spolupráci FTV Prima Cool. To ale není vše, v telefonu bude předinstalováno i několik zajímavých tapet a zvukových stop (vyzvánění a zvuky), které budou mít opět návaznost na spolupráci s FTV Prima. Cena je 2 490 Kč.

Accent COOL Phone

Technické parametry Accent A455

Kompletní specifikace
Konstrukce134,5 × 66,5 × 10,6 mm, 162 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 4,5" (854 × 480 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetMediatek 6582M, CPU: 2×1,3 GHz, GPU: ano
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.4
Akumulátor3 000 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 3:57 hodin
Dostupnostduben 2015, 2 390 Kč

COOL Speaker

Accent COOL Speaker je poměrně zajímavý bezdrátový reproduktor, který se navíc chlubí voděodolností dle certifikace IP 54. Nabídne rovněž NFC pro snadné spárování k jiným zařízením. Baterie s kapacitou 1 300 mAh by měla reproduktor udržet při životě zhruba 8 hodin. Nabíjení probíhá klasickým microUSB konektorem, reproduktor je navíc dostupný v několika barevných variantách, a to za cenu 799 Kč. Zástupci společnosti Accent potvrdili, že se reproduktor bude prodávat také ve zvýhodněném balíčku s COOL Phonem.

Accennt COOL Speaker

Společnost Accent přislíbila aktivní vyvíjení nových modelů, plánuje například i smartphone s Windows 10. Jaký máte na značku Accent názor?

Diskuze ke článku
Martin
Nekupovat pokud se nechcete dívat na hnusné displeje jsou hodně nekvalitní.
Zakoupil jsem TB890 a hned ten den jsem ho vracel zpět.
Meli
Proč někdo ještě dneska vyrábí takové šroty??
Hairy
Ale zase nadruhou stranu marketing maji zvladnutej na jednicku.
Milan
Miluju takove rejpaly...kdyby ty vyrobky na sobe mely logo Samsungu, tak byste to opevovali a chvalili...za tu cenu je to naprosto v pohode a jak uz nekdo vyse psal, marketingova strategie vypada slibne :) pokud to bude mit opravdu kvalitni a spolehlivy servis, nevidim duvod, proc by znacka nemohla mit uspech :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze