Spekulace: Samsung Galaxy Note III: bude vypadat jako přerostlá S4?

9

O připravované třetí generaci phabletu ze stáje Galaxy Note kolují spekulace už dlouhou dobu, většinu ale zajímá především jeho vzhled a to, zda se Samsung opravdu rozhodne využít kvalitnější materiály a ohebný OLED displej. Sammobile nyní dostal z interních zdrojů několik zajímavých postřehů.

Tak především, obrázek, který se před několika dny objevil na internetu, opravdu patří zařízení Zopo ZP950. O žádném Galaxy Note III tedy nelze mluvit. Zdroje však potvrdily, že se v současné době vybírá ze tří rozdílných prototypů.

Jeden z nich má ohebný OLED displej, o kterém se mluvilo dříve. Druhý prototyp má být přerostlou verzí vlajkové lodi, modelu Galaxy S4, a čerpat z něj po vzhledové stránce značně bohatou inspiraci. Rozměrově by se měla třetí generace podobat té druhé, větší displej však více zúží okraje.

Nakonec třetí prototyp by měl představovat zcela nový a čerstvý designový pohled na věc, což jde ruku v ruce s dřívějším tvrzením o tom, že Samsung hodlá využívat hodnotnější materiály.

Bohužel nelze tvrdit, co z toho bude nakonec pravda. Potvrzeny byly dřívější spekulace o hardwaru, který by měl přinést 5,99palcový Super AMOLED displej s FullHD rozlišením, možnou platformu Exynos 5 Octa Core, grafický čip Mali 450, 13Mpx fotoaparát a samozřejmě Android 4.2.2, případně Android 4.3.

Zdroje: pocket-lint.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
kotlik
omg doufám, že to ten design S4-ky nebude mít - spíš vymyslet něco nového + pevnější (nejlépe kovová) konstrukce
appletractor
Tak to je nesmysl,aby to bylo stejné jako čtyřka.A jestli jo,tak se hlásim jako Šéf designér za poloviční plat u Samsungu!
Tomáš
Ovšem, že to bude stejné jako S4. Jestli Samsung najede na "jiný" design, tak až od příští generace. Ikdyž spíš ne, podle toho co předvádí poslední dobou.
Pavel
Toto nejsou žádné spekulace, ale holý fakt! Note(1) vypadal jako S2, Note 2 jako S3, a tak je více než pravděpodobné, že Note 3 bude vypadat jako S4....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze