Samsung Galaxy Note III se 3 GB RAM: víme, jak bude vypadat

21

Vůbec poprvé uniká na světlo světa možná podoba třetí generace oblíbeného modelu Galaxy Note. Mimo ní se poodkrývá také výbava, v jejímž čele bude stát takřka 6palcový displej.

Všichni fanoušci tabletofonů, tedy kategorie, kterou výrazně proslavil až Galaxy Note od Samsungu, by měli zbystřit. Na internetu se objevila první fotografie, která údajně zachycuje Galaxy Note III. Design vychází ze současné generace, avšak novinka je zase větší. Důvodem je samozřejmě displej, jehož úhlopříčka poskočila z 5,5 palce u Galaxy Note II na 5,99 palce. Operačním systémem bude Android 4.2.2 Jelly Bean a o jeho plynulý chod se postará osmijádrový procesor Exynos 5410, který nabízí čtyři jádra A15 taktovaná na 2 GHz a čtyři jádra A7 taktovaná na 1,7 GHz. O další stupínek poskočila paměť RAM, počítejte s 3 GB.

Samsung Galaxy Note III (vlevo): bude vypadat takto?

Interní úložiště zřejmě nabídne 32 GB a bude jej možné rozšířit paměťovými kartami. K představení novinky Galaxy Note III by dle dřívějších informací mělo dojít na veletrhu IFA 2013, který se koná v září. Do té doby zbývá ještě dost času a stále tak musíme současné informace i zveřejněnou fotografii brát s rezervou. Nicméně, jak by se vám Galaxy Note III v této podobě se známou výbavou líbil?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
slivamichal
Popravdě nevím čím by se mi tento telefon měl líbit. Design stejný jako u x telefonů dříve, jen jiná uhlopříčka a vyšší HW výbava. Samsung by měl mít rozmanitější design, tohle je už moc ohraný.
Lukáš
Další prosím....brrr.
mara_n
Logout
Jsem rád, že jsem si koupil Note II. Do mojí ruky už by se větší nevešel a ty hardwarové parametry jsou pro člověka, který na telefonu negamesí v podstatě nezajímavé. Když mi současný hardware zvládá vše a relativně plynule, k čemu by mi byl 2x lepší?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze