Samsung Galaxy Note III by mohl využít plastový OLED displej

8

Třetí generace tabletofonu Galaxy Note se chystá, o tom není žádný pohyb. Postupně unikají rozličné detaily a specifikace, jako je například velikost displeje či výrobní materiál. SamMobile nyní odhaluje zajímavý detail, týkající se displeje připravované novinky. Mohli bychom se totiž dočkat unikátu v podobě plastového OLED displeje.

Samsung by tak udělal debutový krok v oblasti inovací řady a Galaxy Note III by z toho mohl těžit jako první. V případě využití plastového OLED displeje by totiž bylo zařízení nejen tenčí, ale i lehčí a navíc by displej uvolnil dodatečné místo pro další hardware, například baterii.

Jinak byly ještě jednou potvrzeny dřívější spekulace o úhlopříčce 5,9 palců, což by třetí generaci udělalo největší ze všech tří. Bohužel zatím neznáme rozlišení a i úhlopříčka je pouhou spekulací.

TIP: Přečtěte si něco více o přístroji Galaxy Note II.

Podle interních zdrojů má Samsung poprvé představit Galaxy Note III na výstavě IFA 2013, zatímco samotné zařízení půjde do prodeje v závěrečném čtvrtletí letošního roku. Na potvrzující informace či oficiální detaily si ale ještě počkáme, takže prozatím berme únik jako spekulaci nejvyššího kalibru.

Zdroje: oled-a.org, sammobile.com

Diskuze ke článku
fero
Nejen plastové telefony ale už aj display :D
Velda
To známe...

Ano. Mohli jsme díky novému plastovému displeji zvětšit baterii, ale my jsme řekli ne! Když tenké telefony, tak s malou výdrží! :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze