Sony Xperia Z3 Compact: unikly kvalitní fotografie (3× aktualizováno)

Ty nejlepší příběhy se často dočkají pokračování a to samé by se dalo říct o řadě telefonů Xperia od Sony. Sony totiž údajně připravuje nového nástupce Xperie Z3, a podle uniklé fotografie pravděpodobně i modelu Z3 Compact.

Aktualizováno 2. 9. 2014

A znova tu máme únik fotografií, tentokrát modelu Z3c a jeho barevných variant. Jak vidno, Sony se odvážných barevných řešení nebojí, a tak se na trh nejspíše kromě černé a bílé dostane i oranžová a zelená. Je taky jasné, že Z3c bude více než podobná modelu Z1c, zadní strana bude lesklá a baterie nejspíše napevno zabudovaná. Nechybí ani piny pro nabíjení v kolébce, a tak je více než jistý nějaký stupeň voděodolnosti.

Barev se Sony rozhodně nebojí.

Aktualizováno 11. 8. 2014

Po několika dnech tu jsou další fotografické úniky budoucích modelů od Sony – Xperie Z3 a Xperie Z3 Compact. Nejnovější informace potvrzují 4,6palcový displej u menšího modelu s HD rozlišením. Nechybí také magnetický konektor pro nabíjení skrze kolébku.

Sony Xperia Z3 Compact
Sony Xperia Z3

Aktualizováno 30. 7. 2014

Na internet se dostaly nové fotografie Sony Xperie Z3 Compact. Nějaký čas teď bylo ticho po pěšince a tak se znovu rozvířily dohady o tom, jestli Z3 Compact opravdu existuje. Snímky vypadají věrohodně, ale telefon je na nich v průhledném pouzdře a trochu tak zakrývá tvary telefonu. Displej by mohl mít úhlopříčku 4,6 palců, takže ještě relativně slušnou velikost a dokonce i hardwarová výbava by měla patřit do toho nejlepšího, jelikož i původní spekulace se zatím jeví jako nejpravděpodobnější varianta.

Sony Xperia Z3 compact

Původní informace z 1. 7. 2014

Tak dlouho se nepředstavený telefon schovává, až ho někdo zapomene v baru. To ale není případ údajné Xperie Z3 a Z3 Compact, které byly odchyceny na fotografii. Xperia Z3 se na snímku ukazuje v bílé barvě s tenkým rámečkem a klasickým hranatým designem, který známe ze současné série telefonů od Sony. Menší telefon na snímku, pravděpodobně Z3 Compact, je celý černý a v porovnání s přísedícím kamarádem má alespoň o palec menší displej.

Sony Xperia Z3 a Z3 Compact na fotografii

Před nějakým časem jsme vás informovali o úniku kovového rámečku, který měl údajně patřit Xperii Z3, ale nové snímky tuto teorii bohužel nepotvrzují, protože telefon z boku nevidíme. Původní informace také zmiňuje použití buď Snapdragonu 801, nebo 805. Je tak možné, že menší model dostane právě postarší Snapdragon 801 a velká Z3 dostane Snapdragon 805. Také byla zmíněna přítomnost 3 GB RAM, ale žádné další specifikace nebyly uvedeny.

Zdroje: slashgear.com, pocket-lint.com, digi-wo.com, pocketnow.com, xperiablog.net, ausdroid.net

Diskuze ke článku
ja_pierdole
velmi inovativni design jako vzdy, sony se neboji s novinkami vkrocit na trh!
Gogol
toto nemůže být nová vlajková loď. není v ní nic nového.
roman
Neni to Xperia Z3 mini ale compact, prosim vykopnete uz toho Mraze, kterej sem opakovane pise samy nesmysly.
Tommy
Z3 mini to urcite nastesti neni a Compact urcite nebude mit jiny procesor nez velka Z3. Pokud je totozna Z1 Compact se svoji velikou sestrickou, urcite bude i Z3 stejna. Max bude mit mensi rozliseni, tot vse...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze