Sony Xperia C4 se ukazuje na prvních fotografiích

3

Sony pracuje na nástupci svého loňského selfie telefonu Xperia C3, který zaujal rozměrnou přední kamerou s přisvětlovací LED. Novinka, která by měla nést označení Xperia C4, hodlá v tomto trendu pokračovat a i ona má mít rozměrnou přední kameru a má cílit zejména mladší uživatele.

O chystaném telefonu se toho zatím příliš neví. Úniky informací nicméně naznačují, že by Xperia C4 mohla mít displej s úhlopříčkou 5,5" zatím neznámého rozlišení a uvnitř by se mohl nacházet čipset od Mediateku. Současný model Xperia C3 disponuje rozlišením předního fotoaparátu 5 Mpx. Je možné, že bychom se v tomto případě mohli dočkat navýšení, aby se Xperia C4 vyrovnala výkonnějším selfie mobilům. Například HTC Desire EYE nabízí vepředu i vzadu shodně 13 Mpx.

Sony Xperia C4

Sony Xperia C4 by měla být podle uniklých snímků vybavena pouze virtuálními tlačítky. Představena by mohla být pravděpodobně v květnu nebo v červnu a dostat by měla Android 5.0 Lollipop. Na výběr bude zdá se ze tří barevných variant – černé, bílé a tyrkysové.

Zdroje: xperiablog.net, twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Martin
Vypadá hezky, pokud daj 2Gb operační paměť jdu do toho
Oggy
PET, co rámečky?
Jirka T.
Vypadá to na kov, to by byla pecka :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze