Sony láká na veletrh IFA 2014: tři novinky řady Xperia Z3 (video)

3

Očekávaný veletrh IFA 2014 začíná již za několik dní a velmi dobře si toho jsou vědomi i jednotliví výrobci. Japonské Sony tak například vypustilo lákající video, ve kterém nepřímo odkazuje na chystané tři novinky. A my již víme, o jaké modely zřejmě půjde.

Sony představí opět novou vlajkovou loď, což zapadá do strategie výrobce uvádět co půl rok nový vlajkový model. Nově bude nejvyšším modelem Sony Xperia Z3, která však nepřinese příliš mnoho inovací. Dočkáme se také dalšího telefonu, kterým bude Xperia Z3 Compact. Sony jeden krok v případě tohoto modelu vynechalo, nicméně příští týden už by na Compact mělo dojít. Bohužel mu zřejmě naroste displej. Ale nechme se překvapit.

Sony
Sony láká na tři novinky připravované pro veletrh IFA 2014

Poslední novinkou do trojlístku má být Sony Xperia Z3 Tablet Compact. Ano, Sony zřejmě konečně připraví také menší tablet. Až doposud vyrábělo jen desetipalcové tablety s Androidem s hybridní výjimkou Tabletem P. Nyní bychom se měli dočkat osmipalcového tabletu s velmi tenkým tělem. Níže se již můžete podívat na video. Pokud chcete nepřímý odkaz na novinky zachytit, můžete si všimnout číslovky tři, která je několikrát ve videu vidět a především pak velmi krátkého okamžiku, kdy jsou vidět i obrysy novinek.

Tisková konference Sony proběhne v rámci veletrhu IFA 2014 ve středu 3. září odpoledne. Naše redakce se konference bude účastnit a můžete se tak těšit na zpravodajství přímo z místa dění.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Z3 Compact
Pokud se u Z3 Compact nezvetsi celkove rozmery, je zvetseni displaye ok (u Z1 Compact byly prilis velke ramecky - zbytecne).
mental.disease
Ak sa potvrdia uniknuté info tak displej bude mať 4,6" pri nezmenených rozmeroch..

Podľa mňa to bude opäť NORMAL SIZE Killer. Best of The Bests. Nechajte sa prekvapiť.

Naproti tomu "velká" Z3 bude FAIL roku takmer bezo zmien oproti Z2.
maros
Me osobne se na z1c spatne psalo,neustale preklepy.budu rad za mirne zvetseni.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze