Sony a Box.net prodloužili nabídku 50GB prostoru zdarma o rok

2

Japonský výrobce Sony oznámil formou tiskové zprávy, že prodlužuje spolupráci se službou box.net. Uživatelé telefonů Xperia tak mohou dále používat toto online úložiště a 50GB prostoru zdarma.

Takřka před rokem jsme vás informovali o tom, že majitelé Xperií od Sony Ericssonu mají možnost zcela zdarma využívat online úložiště Box.net. Výrobce jim dal k dispozici velkorysých 50 GB pro jejich fotografie, hudbu, videa a další data. Tato nabídka byla platná do konce roku 2012 a tím pádem by se nyní chýlila ke konci.

Sony však oznámilo prodloužení spolupráce o další rok, tedy do 31. prosince 2013. Jak tedy můžete službu box.net s 50 GB zdarma využívat? V prvé řadě potřebujete nějakou Xperii s Androidem. Podporovány jsou všechny modely, vyjma starých modelů X10 mini a X10 mini pro. Poté již stačí aplikaci stáhnout z Google Play, registrovat se a začít využívat celou kapacitu 50 GB.

Zdroje: blogs.sonymobile.com

Diskuze ke článku
S55
Inu, bezplatná jistota = 1 rok. ;-)
(Technická: Sony ani Box.net nejsou mužského rodu životného, tedy "prodloužily".)
slaaweck
Našel jsem lepší alternativu. Kdyby měl někdo zájem o novou cloudovou službu "Copy", která nabízí oproti dropboxu v základu 15GB zdarma a za každého referála dalších +5GB, tak tady je pozvánka (se kterou oba získáme +5GB): https://copy.com?r=XAlHY9

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze