Majitelé Sony Ericssonů Xperia dostali 50GB úložiště na Box.com

2

Služba Box nabízí velký sortiment služeb, jež se soustředí kolem úložného prostředí v pohodlí online světa, tedy na Cloudu. Většina uživatelů osobních počítačů si vystačí s místem, které mají vevnitř a tato služba nabírá ten správný rozměr především v mobilní branži. Volné místo na internetu nyní dostávají i majitelé Xperií od Sony Ericssonu.

Ode dneška totiž všichni majitelé modelů řady Xperia výrobce Sony Ericsson dostanou zcela zdarma 50 GB volného místa na serveru Box.com. Jedinou podmínkou je registrace pro osobní potřebu (taktéž zdarma), operační systém Android a dobré připojení.

Sony Ericsson rozhodně není jedinou společností, která se může touto vychytávkou pochlubit. Box již navázal spolupráci s výrobci LG, HP i RIM, které nabízejí totéž. Své osobní místo na Cloudu lze využít k mnoha účelům. Tím nejčastějším nejspíše bude možnost uložit si tam veškerá potřebná data včetně dokumentů, hudby, videí, prezentací a čehokoliv, co vám jen zbytečně zabírá místo v mobilu.

Využijte volné místo na Box.com také vy!

Tato unikátní nabídka bude trvat do 31.prosince roku 2012 a platí pro všechny mobily řady Xperia s operačním systémem Android. Doufáme, že se podobná služba přesune i na další výrobce. Neopovrhli bychom Samsungem i HTC.

Zdroje: mobileburn.com

Diskuze ke článku
aege
Při registraci jsem těch 50 GB sice dostala,ale aplikace na mé Xperia Pro nejde otevřít.Tak nevím kde je chyba.
Stahovala jsem ji z android marketu.
Přitom na PC se zdá že funguje. :(((
xsarahdi
Sonyericsson ideeeee :)) len tak ďalej ...
od včera máme 50GB cloud zadarmo (vyskúšané na X8 od T-mobilu) ... funguje v pohode a krásne :)
A bola vypustená ALFA ROM Andrida 4.0 ICS na Sonyericssony..... pekne :)

Tomu sa hovorí starostlivosť o zákazníka :)

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_showcases_android_401_ics_alpha_rom_on_video-news-3523.php

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze