Snadné check-iny ve WP 8.1: integrujte si Foursquare do hubu „Já“

3

Uživatelé Foursquare mají již dlouho možnost využít na Windows Phone povedeného alternativního klienta 4th & Mayor, který nejen nabízí grafiku, jež lépe zapadá do prostředí než oficiální aplikace, ale nabízí i řadu povedených funkcí. Její autor nyní vydal nové sociální rozšíření pro Windows Phone 8.1, které aplikaci integruje do hubu „Já“.

Novou funkci mohou využít všichni, kteří si stáhli a nainstalovali Windows Phone 8.1 v rámci programu Windows Phone Devoloper Preview. Stačí stáhnout rozšíření a spustit ho. V nastavení budete vyzváni k nainstalování samotné aplikace, nebo pokud jí už máte nainstalovanou, jen zaškrtnete políčko.

Nyní, když kliknete v hubu „Já“ na nabídku „Ohlásit přítomnost“ přibude vám zde kromě Facebooku, Twitteru a LinkedIn položka „Social Extension for 4th & Mayor“, které vám umožní mnohem rychlejší check-in než spouštět vlastní aplikaci.

Kromě tohoto rozšíření byla dnes vydána i nová verze samotné aplikace 4th & Mayor s číslovkou 3.18. Aktualizace opravuje některé chyby a otevírá dveře pro budoucí integraci nových funkcí.

Stáhnout 4th & Mayor

Stáhnout Social Extension for 4th & Mayor

Zdroje: twitter.com, twitter.com, windowsphonedaily.com, wpcentral.com

Diskuze ke článku
Kewl
Otázka do pléna, protože možná mi uniká nějaká zajímavá věc: mají ty check-ins nějaký praktický význam, něco, co stojí za to využít, nebo je to opravdu jen pro situace, kdy se chcete pochlubit, že jste tam a tam.

Mám docela hodně dobrý přátel i známých, ale myslím, že nikoho z nich nijak zvlášť nezajímá, v jaké restauraci jsem obědval nebo že zrovna teď stojím na vrcholu Eiffelovy věže. To si můžeme povědět někdy později, až se potkáme.
Torm
Jeden čas jsem 4square používal pravidelně a docela to byla sranda. S kamarády jsme se předháněli, kdo navštíví víc zajímavých míst, kdo tak nasbírá víc bodů. Když pak to dopadlo tak, že jsme se checkovali na kruháči, ve čtvrtích města, kudy jsme projížděli apod. tak to přestalo mít smysl a 4square jsem jednoho hezkého dne smazal a odstranil i účet. Bylo to hezké, ale po chvíli to ztratilo smysl

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze