mobilecast #79: Apple iPad Pro a iPhone 6s

Ve středu se uskutečnil další velký jablečný svátek, když Apple na své akci představil vše, co jsme očekávali. Konečně jsme se dočkali obrovského iPadu Pro, nové Apple TV a především iPhonů 6s a 6s Plus. To vše a mnohem více rozebereme v pátečním mobilecastu živě ve tradičním složení od 16:00 hodin.

mobilecast #79 – nový Apple iPad Pro a iPhony 6s

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
Michal
Upravte si parametry u iPhone 6s a plus - s A9 má 2GB RAM. Takže čekám to samé i u iPadu Pro - pokud tam není víc.
Michal
Respektive iPad Pro dle dnešní uniklé informace od Adobe jakož partnera má mít 4 GB RAM - ovšem Adobe to zas stáhnul - buď jim to uniklo nebo to byla chyba, takže 2 nebo 4 GB RAM.
Honza
Dočká se jednou iPad Pro OS X místo iOS?
john
ja len stale nechapem tych ľudi čo riešia že ako si mohli kupiť iPhone šak musime isť s dobou kedy si neboli mobili tak ľudia nosili na krku štyri zlate retiazky a take veľke zlate prstene to si ešte pamätam a ešte davnejšie v rusku si dali vytrhať všetky zdrave zuby a dali si zlate lebo chceli ukazať že na to MAJU dnes ľudia ked chcu ukazať že na to maju a chcu zapadnuť do koliktivu tak si kupia nove BMW a novy iPhone aj ked byvaju v 2-izbaku to je kruta realita a potom je druha skupina ľudi ta to su bubrtiaci čo chu všetko nove a drahe taky som bol aj ja ale už som s toho vyrastol a NEHODLAM DAŤ VIAC AKO 200€ za smarphone

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze