Skype přináší video zprávy na Android, iOS a Mac

7

Skype spouští novou funkci Skype Video Messages pro uživatele Androidu, iOS a Macu, která umožní uživatelům poslat svým přátelům, kteří nejsou online, krátké video zprávy. Je ironií, že Skype, který je dceřinou společností Microsoftu, nenabídl tuto funkci v první vlně i pro Windows Phone a Windows.

Funkce Skype Video Messages nabídne uživatelů možnost poslat až tři minuty dlouhé video. K pořízení nahrávky můžete použít přední i zadní kameru a příjemce jí obdrží hned, jakmile to bude možné. Je navržená tak, aby uživatel mohl předvést něco nebo zanechat vzkaz i ve chvíli, kdy nemůže se svým protějškem uskutečnit video hovor.

Tato funkce je prozatím k dispozici v několika zemích, včetně USA a Velké Británie, některým uživatelům s Androidem, iOS a Macem, kteří používají nejnovější verzí Skypu. Uživatelé na jiných platformách sice nemohou tyto zprávy vytvářet, ale mohou je alespoň přijímat.

Firma v tuto chvíli sbírá zpětnou vazbu a postupně plánuje rozšířit funkci video messagingu na všechny podporované platformy. Nikdo ze zástupců firmy nicméně nebyl schopen odpovědět, proč Windows není jedním z prvních operačních systémů, který tuto funkci podporuje.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: mobileburn.com, allthingsd.com

Diskuze ke článku
Luke
mně to už na mobilu funguje a už jsem to i využíval
mmme
Jak má WP růst, když ji ani MS nepodporuje...
Lidius
Funguje. Jen je Škoda, ze to je jen pro skype premium a ostatní máji jen 15 zpráv na vyzkousenou;)
petr
Ja nejak nechapu skype normalni zpravy. Pripojim se a ofline kontaktu neco poslu a jemu to dojde az jsme oba online tzn nekdy az po nekolikati dnech?? To vymyslel jakej chytrej? A neda se ro udelat jak to ma face? Pokud ty videa funguji stejne tak dekuji a nechci...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze