Skype ve verzi 6.3 přináší Slide Over a Split View pro iPady

1

Skype vydal důležitou aktualizaci pro Apple iPady i iPhony. Aplikace je plně kompatibilní s iOS 9 a díky ní na iPadech funguje Skype v režimu Slide Over i Split View.

Microsoft povýšil Skype pro iOS na verzi 6.3, která přináší plnou podporu iOS 9 pro iPhony i iPady. Update přináší celou řadu novinek, kupříkladu na zprávy lze nyní odpovídat již z příchozí notifikace. Není potřeba aplikaci spouštět. Nově také můžete k hledání kontaktu na Skype využívat Spotlight.

Skype 6.3 na iPadu

Největší novinkou je však podpora nového multitaskingu více oken na jedné obrazovce na iPadech. Skype umí jak Slide Over, který vysunete z pravé strany a překryje vám třetinu dosavadní aplikace, tak i funkci ukotvení dvou aplikací vedle sebe nazývanou Split View. K této funkcionalitě však budete potřebovat iPad Air 2 nebo iPad mini 4. Starší iPady podporují jen Slide Over.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: blogs.skype.com

Diskuze ke článku
Jakub
Osobne moc netusim, k cemu je treba na iPadu action center, ale slide over je skvela funkce, ktera ma mnoho praktickych vyuziti (i kdyz to same v podstate zvlada messenger na androidu v bubline)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze