Seznam.cz spouští vlastní webový prohlížeč pro Android

6

Seznam.cz dnes uvedl vlastní plnohodnotný internetový prohlížeč s velmi prostým názvem - Seznam.cz. Je velmi jednoduchý, rychlý a stáhnout si ho můžete už nyní pro Android na Google Play. Nový prohlížeč jsme vyzkoušeli a přinášíme vám fotogalerii sceenshotů.

Seznam.cz nedávno oznámil podzimní příval mobilních aplikací pro Android a iOS. Ty jsou postupně vypouštěny do příslušných obchodů a uživatelé už mohou stahovat například nový Stream.cz nebo Sbazar.cz. Dnes ale Seznam.cz trochu překvapivě oznámil ještě jednu novou aplikaci se stejným názvem. Jedná se o zbrusu nový internetový webkitový prohlížeč, který má za úkol usnadnit přístup ke službám Seznam.cz. Nový prohlížeč je možné už dnes stahovat z Google Play a je k dispozici pro Android 2.3 a vyšší. Seznam.cz pracuje také na verzi pro iOS, která by měla být k dispozici do konce roku. Verze pro Windows Phone 8 a Windows 8 se zatím neplánuje.

Podoba aplikace Seznam.cz na telefonu s Androidem

Design prohlížeče je maximálně jednoduchý, nabízí také minimum nastavení. Horní lišta nabízí tlačítko pro rychlý přístup na domovskou stránku Seznam.cz a rychlé vyhledávání nebo možnost zadání adresy. Prohlížeč samozřejmě zobrazí jakoukoliv stránku, není omezen pouze na služby Seznam.cz, vyhledávat z horní lišty je ale možné jen na Seznam.cz. Nový prohlížeč nabídne také v podstatě neomezený počet otevřených panelů (záložek), ukládání stránek do oblíbených, změnu velikosti písma nebo celoobrazovkový režim. Stránku je možné i sdílet nebo si vyžádat desktopovou verzi, žádné další nastavení ale nečekejte, aplikace je opravdu maximálně jednoduchá. Odvděčí se ale výbornou rychlostí a plynulostí scrollování i ovládání.

Podoba widgetů

Společně s aplikací se vám nainstalují i různé widgety pro služby Seznam.cz, které si můžete přidat na domovské obrazovky. K dispozici je email, Novinky.cz, počasí a další služby.

Takto vypadá nový prohlížeč na tabletu

Stáhnout Seznam.cz

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Ondřej Kalman
Ondřej Kalman
Rychlej a jednoduchej prohlížeč. První dojmy jsou více než pozitivní. Trošku mi jen vadí, že nelze přenastavit to Sko vpravo nahoře aby najíždělo na google :D
Jiří Borsuk Zábranský
Jiří Borsuk Zábranský
Zkousim, jednoducha klasika, dle meho jede lepe nez default browser na JB 4.2.2, velmi rychle nacitani i narocnejsich webovych stranek, scrolovani bez lagu, mozna bych uvital synchro zalozek s desktopovym Chrome, ale to uz bych chtel asi moc.
co to vlastně je?
By mě zajímalo co je to za přemalovaný prohlížeč, že by Opera?
Dalibor Koláček
Dalibor Koláček
Jako zatím hodně zajímavý prohlížeč, hlavně proti google chromu rychlý na mém nexus 7

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze