SAZKAmobil má více než 50 000 zákazníků, přidává další výhodu

7

Virtuální operátor SAZKAmobil vstoupil na tuzemský trh s velkou parádou teprve v únoru, za tu dobu nasbíral již více než 50 000 zákazníků. Díky tomu se jedná o jednoho z nejrychleji rostoucích virtuálních operátoru na trhu, jako poděkování svým zákazníkům přidává další, v pořadí již třetí, výhodu za dobití.

Nepřehlédněte:

Jaký virtuální operátor je v České republice nejoblíbenější nevíme, s jistotou ale můžeme říci, že SAZKAmobil patří k těm nejúspěšnějším, tedy alespoň co se rychlosti přibývání nových zákazníků týče. Od února jich svoji nabídkou zvládl přesvědčit na 50 000, což je velmi zajímavý výsledek, číslo navíc stále rychle roste.

Sazkamobil
Virtuální operátor SAZKAmobil

Důkazem úspěšného rozjezdu je nejen počet aktivních karet, ale i fakt, že průměrné dobití na terminálech Sazky je u zákazníků SAZKAmobilu o 20 % vyšší než u konkurenčních SIM karet. Tento fakt přisuzujeme motivaci ve formě zvýhodnění při dobití alespoň 300 Kč. SAZKAmobil odstartoval svoje působení jednou výhodou za dobití. Při dobití alespoň 300 Kč jste si mohli zlevnit SMS (z 1,50 Kč na 1,30 Kč) a volání (z 2 Kč na 1,50 Kč), nedávno však operátor přidal další výhodu k výběru, a to datový balíček s FUP limitem 300 MB zdarma. Tím to ale nekončí.

Aktuálně nabízená zvýhodnění

V pořadí již třetí výhoda nabízí 1 000 volných minut do sítě SAZKAmobil. Mezi aktuálními třemi výhodami si vždy v internetové samoobsluze vyberete jednu, která se při dalším dobití, částkou alespoň 300 Kč, automaticky aktivuje.

Zdroje: sazkamobil.cz

Diskuze ke článku
fero
Prej výhodu z 1,50 Kč na 1,30 Kč za SMS :D, u Tesca volám za 1,25Kč pořád a do sítě po dobití zdarma.
Ale ten datový balíček už je pěkný dárek celkem :) .
Taddy
SAZKAmobil je doopravdy u mě nežádaný. Volím CityMobile a tarif SEKUNDOVKA ceny v síti 1,00 Kč/min., 1,00 Kč/SMS, jiné sítě 2,00 Kč/min., 1,25 Kč/SMS hold 34,00 Kč/měsíc mě trochu štve přesto přemýšlí o vylepšení.
CityMobile je podle mě nejžádanější z rodiny Q-CZ.
Stevex
Kdo provola a propise malo pod 300Kc za mesic a potrebuje i nejaka ta data tak jednoznacne Mobil.cz a ma v tom zadara i data neomezene i na nekolik mesicu se zakladni rychlosti 32kbit po vypotrebovani 200MB coz na messengery staci, kdo dobiji 300Kc-600Kc tak Tesco mobile s clubcard a kdo jeste vic jak 600Kc tak nejaky neomezeny tarif. Sazka mobil je vyuzitelny pouze pro toho kdo nevyuziva vubec data (prevazne duchodci coz ale vlastne neni vubec mala skupina) a zvoli slevu na volani a sms.
Roger
To je legrace. Na první pohled by těch 1000 volných minut do community Sazkamobil člověka docela omráčilo, pak jsme si ale uvědomil , že Tesco poskytuje neoemzené volání do sítě zdarma a stačí na to zákl. dobití za 200. Takže jse mse rychle vrátil na zewm a zařadil tuto nabífku mezii průměrné. :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze