SAZKAmobil spouští aplikaci pro chytré telefony s Androidem a iOS

2

Jeden z našich nejmladších virtuálních operátorů, SAZKAmobil, spouští svou mobilní aplikaci se samoobsluhou pro operační systémy Android a iOS. Mobilní samoobsluha umožní provádět stejné akce v chytrém telefonu jako na internetu.

V aplikaci například uvidíte informace o dobíjení a čerpání kreditu, může měnit nastavení služeb nebo aktivovat výhodné balíčky volání a dat. Aplikace dále umožňuje dobití kreditu pomocí platební karty a to jak jednorázové, tak pravidelné.

„Pomocí aplikace také vidíte, zda právě využíváte naši odměnu za dobití, kterou je zvýhodněná sazba volání 1,50 Kč/min. a 1,30 Kč za SMS. Navíc máte přehled i o svých sázkách do naší loterie SAZKAmobil šance! V této hře jsme vylosovali již více než 2 500 výherců“, uvádí Jan Schmiedhammer, ředitel oddělení SAZKAmobil.

„Samozřejmě, že mobilní nebo internetovou samoobsluhu nevyužijí všichni. Proto je i nadále pro naše zákazníky k dispozici zdarma 24 hodin denně a 7 dní v týdnu zákaznická linka“, dodává Schmiedhammer.

Aplikace je k dispozici pro operační systémy Android a iOS a je zdarma ke stažení v Obchodu Google Play a AppStore. Sazka plánuje rovněž aplikaci pro Windows Phome, avšak datum vydání není v tuto chvíli známé.

Stáhnout SAZKAmobil

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: TZ Sazka

Diskuze ke článku
Renata
SAZKAmobilCZ by se mel podivat sam na sebe a rici si jak pekne je drahy! Proc nema ceny volani: 1,50 Kc/min. - v siti, 1,80 Kc/min. - jine site, 1,30 Kc/SMS, 4,50 Kc/MMS, tarifikace: 30+30, 250 MB dat zdarma pri dobiti 200 Kc, pri dobiti za 300 Kc pripsani kreditu 450 Kc. To si SAZKAmobilCZ rika virtual? Uchazec o post 4. operatora? O firmu co telekomunikacim rozumi? Vzdyt takle SIMka nema zadne vyhody!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze