Virtuál, se kterým můžete vyhrát: vyzkoušeli jsme SAZKAmobil

9

Virtuální operátor SAZKAmobil fungující v sítích Vodafone spustil svoje služby pro veřejnost již 18. února, představen byl ale ještě o pár dní dříve, a to rovnou za „dozoru“ celebrit. Už tehdy bylo jisté, že SAZKAmobil si bude velmi zakládat na mediální kampani, do té mimochodem investoval hned několik miliónů korun. Nás ale nezajímá reklama, zajímá nás nabídka, která se v tomto případě zaměřuje pouze na předplacené služby.

Úvod

SAZKAmobil, fungující v sítích Vodafone, se od samého začátku snažil zapůsobit na širokou veřejnost. Jistě tomu napomohla i velkolepá úvodní akce, které se kromě zastoupení společnosti účastnilo hned několik celebrit (namátkou Jiří Bartoška, Alexandr Hemala a Libor Bouček). Mediální kampaň za několik desítek milionů navíc funguje dál. Nás ale jako vždy bude zajímat nabídka, cenová politika a také případné skryté podmínky. Jak na nás tedy celkově nabídka SAZKAmobilu zapůsobila, co se nám líbilo a co naopak ne? Na to vám odpovíme v dnešním podrobném testu.

SAZKAmobil se nezaměřuje na konkrétní skupinu lidí

Začínáme

Jak jsme již zmínili, u SAZKAmobilu nečekejte žádné tarifní zvýhodnění, za všechny služby tak budete platit přednabitým kreditem. Jestli to je výhoda, nebo ne, to necháme jako vždy na vás. Jednoduše tedy stačí zakoupit SIM kartu s přednabitým kreditem ve výši 150 Kč a rovnou můžete začít využívat všech nabízených služeb. Ale kde SIM kartu sehnat? Na výběr máte jako vždy z několika možností.

On-line nebo osobně? Záleží jen na vás.

Pro většinu lidí budou tou nejpohodlnější možností zakoupit SIM kartu na jednom z několika tisíců výdejních míst společnosti Sazka, jejich rozmístění naleznete pod tímto odkazem. Pro ty „pohodlnější“ z vás je zde pak možnost objednat SIM kartu z eShopu Sazky, zde si navíc můžete vybrat také čísla ze zlaté nabídky (rozdíl je pouze v prostředním trojčíslí, které je v případě gold edice 000, cena takového čísla je pak 1 000 Kč, kredit je zde standardně 150 Kč.

Nová SIM

Nakoupeno, zaplaceno? Domů dostanete (nebo si odnesete) zajímavý seskládaný papírový obal, který je ze všech stran popsaný, jak jinak, výhodami tohoto virtuálního operátora. Jak jsme již zmínili, SIM karta je přednabitá na 150 Kč, tedy na stejnou částku, za jakou SIM kartu zakoupíte. Už při samotném nákupu je však důležité myslet na to, do jakého telefonu chcete SIM kartu umístit. Prodává se totiž ve dvou (respektive třech) velikostech. První možností je klasická SIM karta s možností „vyloupnout ji“ na velikost microSIM, což je pro valnou většinu uživatelů „ta správná varianta“. Druhou možností je pak nanoSIM varianta, tedy například pro majitele telefonů od Applu.

SAZKAmobil SIM

Vzhled samotné SIM karty není nijak zajímavý, jedná se o žlutou plochu, na jejíž zádech nalezneme pouze identifikační číslo. Na zadní straně plastového výlisku pod stíratelným polem pak samozřejmě najdeme potřebný PUK 1, PIN je standardně přednastaven na 1234, čili ten doporučujeme po prvotní aktivaci rovnou změnit.

Aktivace SIM karty

Před samotným využíváním všech služeb je nutné SIM kartu aktivovat, návod je velice jednoduchý. Stačí vložit SIM kartu do telefonu, zadat PIN 1234 a vytočit jakékoliv telefonní číslo (nebo přímo hlasový automat). Hlasový automat vás před prvním hovorem požádá o přidělený šestimístný PIN, který hned po vložení SIM karty telefonu dostanete formou SMS. Tento kód je platný 3 dny, v této době je nutné ho v internetové samoobsluze změnit.

Hlasový automat vás provede celým procesem aktivace krok za krokem, není tedy důvod k obavám. Pak stačí vyčkat na potvrzovací SMS a je hotovo, SIM karta je nyní plně funkční a připravena k použití všech služeb, ale hlavně také pro přihlášení do samoobsluhy. SIM karta je aktivní až v okamžiku doručení potvrzovací SMS zprávy, v našem případě dorazila zhruba po minutě od aktivace v hlasovém automatu.

Aktivace krok za krokem

  • vložte SIM do telefonu
  • zadejte PIN 1234
  • vyčkejte na úvodní SMS zprávy od operátora SAZKAmobil (pozdrav, přehled, heslo do samoobsluhy)
  • zavolejte na libovolné telefonní číslo (nebo přímo na infolinku *11)
  • zadejte heslo do samoobsluhy
  • heslo je platné 3 dny, do té doby je nutné změnit ho v samoobsluze, kde zadáte i Váš e-mail (v případě zapomenutí hesla vám na e-mail přijde nové heslo, opět s platností 3 dny a s nutností jej následně změnit v samoobsluze)

Dobití kreditu a zjištění zůstatku

Ještě než se podíváme na samotnou nabídku virtuálního operátora SAZKAmobil, podíváme se na možnosti, jak si můžete kredit pro nákup služeb navýšit. Možností je hned několik. První možností je samoobsluha, kde si kredit dobijete on-line (v samoobsluze lze navíc také nastavit automatické dobíjení v určitých intervalech). Dobití můžete provést také rovnou přes e-shop a je jedno, jestli bude dobíjet sobě nebo svému známému (v síti SAZKAmobil). Stačí zadat dobíjené číslo, číslo pro doručení potvrzení, částku a vybrat jednu z platebních možností (on-line kartou, Platba 24, mPeníze, ČSOB, PaySec a další).

Dobíjet kredit lze také v jakékoliv sběrně Sazky a to za pomocí dobíjecího tiketu, díky tomu se rovnou můžete zúčastnit i SAZKAmobil šance, o tom ale až později. Možností je tedy spousta. Minimální výše dobíjené částky je 200 Kč, pro úplnost také dodáme, že platnost kreditu je 6 měsíců. Zbývající kredit zjistíte, když odešlete kód *11# jako standardní hovor, další možností je pak internetová samoobsluha a hlasový automat (*11).

Nabídka a akce

Nejprve se podíváme na základní ceník služeb bez jakýchkoli dokoupitelných balíčků. Volání do všech sítí máte za 2 Kč s typem účtování 60+1 (první minuta celá, další po vteřinách), SMS do všech sítí za 1,50 Kč, MMS do všech sítí posíláte za 5 Kč kus. To je základ. Pokud ale alespoň jednou měsíčně dobijete částkou minimálně 300 Kč, po dobu následujících 30 dní máte volání za 1,50 Kč za minutu, SMS posíláte za 1,30 Kč kus. MMS zůstává na standardní hodnotě 5 Kč. SAZKAmobil tedy nijak nerozlišuje, jestli voláte do vlastní sítě nebo jinam, tyto ceny zkrátka zaplatíte vždy.

Základní sazba Zvýhodněná sazba
Minuta hovoru do všech sítí 2 Kč 1,50 Kč
SMS do všech sítí 1,50 Kč 1,30 Kč
MMS do všech sítí 5 Kč 5 Kč

Balíčky služeb

Kromě standardních a zvýhodněných sazeb se podíváme i na zvýhodněné balíčky služeb, které zahrnují volání a SMS. V nabídce jsou celkem 2 balíčky. První s označením 100+100 nabízí 100 volných minut a 100 SMS zpráv do všech sítí za 200 Kč, druhý balíček s označením 200+200 za 400 Kč pak nabízí 200 volných minut a 200 SMS do všech sítí. Balíček je platný vždy 30 dní od aktivace. Pro větší přehlednost si balíčky představíme v následující tabulce.

Balíček 100+100 Balíček 200+200
Cena 200 Kč 400 Kč
Volné SMS 100 SMS 200 SMS
Volné minuty 100 minut 200 minut

Jak si můžete povšimnout, při zvolení některého z balíčku služeb jde cena za minutu volání, respektive SMS snížit na hodnotu 1 Kč, jedná se tedy o sazby ještě výhodnější, než při využívání zvýhodněné sazby (při dobití kreditu alespoň ve výši 300 Kč jednou měsíčně). Ceny jsou tedy rozhodně konkurenceschopné. Podíváme se také na nabídku datových balíčku. Ještě než se podíváme na jejich cenové a datové rozvržení, zmíníme, že po překročení FUP limitu se internet nezastaví, rychlost se ovšem sníží na již téměř nepoužitelných 32 kb/s. Pro načtení některé z mobilních verzí internetových stránek však tato rychlost z vlastních zkušeností postačí. I když Vodafone, jehož sítě SAZKAmobil využívá, umožňuje rychlé brouzdání pomocí LTE, u SAZKAmobilu tato síť bohužel (zatím) chybí. SIM karta SAZKAmobilu je ale již od základu podporou LTE vybavena.

Internetové balíčky

Cena balíčku FUP limit
Internet na den 20 Kč 25 MB
Internet na měsíc 150 150 Kč 150 MB
Internet na měsíc 300 200 Kč 300 MB
Internet na měsíc 500 250 Kč 500 MB
Internet na měsíc 1000 350 Kč 1000 MB

Co se týče nabídky internetového připojení, SAZKAmobil nenabízí nic extra, ceny jsou (bohužel) spíše průměrné. Pro úplnost doplníme, že platnost denního balíčku je vždy 24 hodin od aktivace, měsíční balíček pak platí po dobu následujících 30 dnů.

SAZKAmobil šance

A teď asi to nejzajímavější z celé „akční nabídky“ operátora SAZKAmobil, a tedy sázková hra SAZKAmobil šance. Do slosování hry SAZKAmobil šance se může zapojit kdokoli, kdo vyplní tiket s pěti čísly za 20 korun. Slosování dvou tahů se bude konat vždy první pondělí v měsíci a vysílat na ČT 1.

SAZKAmobil šance

Zákazníci SAZKAmobilu si pak mohou za šťastná čísla zvolit například právě číslo svého mobilu. Losují se dvě šťastná pětičíslí, minimální jackpot činí 250 000 Kč, všechny další potřebné informace o možných výhrách pak naleznete na této stránce. Speciální nabídky operátora SAZKAmobil pak naleznete zde.

Webová samoobsluha

Samozřejmě také SAZKAmobil nabízí svoji vlastní samoobsluhu, kterou naleznete na hlavní stránce v pravém horním rohu nebo přímo pod tímto odkazem. Přihlásíte se jednoduše pomocí telefonního čísla a vámi zvoleného hesla, které jste si vybrali při první aktivaci SIM karty.

Webová samoobsluha

Po prvním přihlášení bude nutné změnit vaše přidělené heslo a zadat e-mail (který slouží pro obnovení zapomenutého hesla). Hned na úvodní stránce samoobsluhy pak uvidíte to nejnutnější a nejdůležitější, tedy váš stávající kredit, vaše telefonní číslo, momentální sazby, za které voláte (standardní nebo snížená), je zde také připomenutí slosování SAZKAmobil šance. Přímo z první stránky můžete také snadno dobít vaši kartu některou z možných on-line metod.

SAZKAmobil samoobsluha

Samotná kategorie Dobíjení se pak nachází na druhé kartě, kde máte tu stejnou možnost jako na úvodní stránce (jde vidět, že SAZKA opravdu chce, aby si lidé dobíjeli), je zde také možnost automatického dobíjení (pro tuto možnost je nutné vyplnit kartu s osobními informacemi). Třetí karta/záložka pak slučuje výpisy služeb. Najdete zde data pořízení/vyčerpání služby, volané číslo, čas a také celkovou částku. Ve výpisech také naleznete připsané částky jako kredit, seznam dobíjení nabízí (může nabízet) až jeden rok staré údaje. Vše je tedy velmi přehledné.

SAZKAmobil samoobsluha

Ve čtvrté kartě Nastavení máte možnost nejenom zaslání konfigurační SMS zprávy pro nastavení telefonu (internet a MMS), můžete zde také aktivovat některé balíčky, o kterých jsme již mluvili (balíček 100+100 za 200 Kč a 200+200 za 400 Kč či internetové balíčky). Ve spodní části pak nalezneme přehledně seřazené služby, které můžete jedním „kliknutím“ snadno aktivovat, nebo naopak deaktivovat, jedná se například o volání ze zahraničí (tedy roaming), volání do zahraničí, zmeškané hovory (informační SMS), GPRS, vypnout/zapnout můžete také hlášku, která vás informuje o volání do jiné sítě (tato možnost je defaultně zapnutá, jako je tomu u většiny virtuálních operátorů).

Aktivace/deaktivace služeb a výpis dobití kreditu

Karta Přenést číslo vysvětluje, jak postupovat v případě, že k SAZKAmobilu přecházíte od jiného, konkurenčního operátora. Stačí znát ČVOP (tedy Číslo Výpovědi Opouštěného oPerátora), které vám na vaši žádost musí váš stávající operátor sdělit. Kredit ze zakoupené SIM karty SAZKAmobil se vám samozřejmě převede na vaše stávající číslo, samotný přenos je pak zcela zdarma. Poslední záložkou je karta Osobní. V té můžete, tedy kromě zápisu vašich osobních údajů, změnit také heslo do samoobsluhy.

Volání do zahraničí a roaming

V krátkosti se také podíváme na ceny volání a SMS do zahraničí a roamingu (volání/SMS a datování ze zahraničí). Ceny jsou, jak se dalo očekávat, podobné s Vodafoní nabídkou, pro kontrolu si je ale samozřejmě uvedeme v kompletní podobě.

Volání, SMS a MMS do zahraničí

Volání do zahraničí SMS do zahraničí MMS do zahraničí
Region 0+1 10 Kč 5 Kč 10 Kč
Region 2 20 Kč 5 Kč 10 Kč
Region 3 30 Kč 5 Kč 10 Kč
Region 4 60 Kč 5 Kč 10 Kč

Rozdělení regionů

  • Region 0: Čína, Rusko, Slovensko, Ukrajina, Vietnam
  • Region 1: Andorra, Belgie, Dánsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Irsko, Itálie, Jersey, Kanada, Lucembursko, Maďarsko, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Ostrov Man, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Řecko, San Marino, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, USA, Vatikán, Velká Británie
  • Region 2: Albánie, Alžírsko, Austrálie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Estonsko, Falklandské ostrovy, Guadeloupe, Hongkong, Chorvatsko, Island, Izrael, Japonsko, Jihoafrická republika, Kypr, Libye, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Makedonie, Malta, Mexiko, Moldávie, Mongolsko, Palestina, Rumunsko, Singapur, Slovinsko, Spojené arabské emiráty, Srbsko, Tunisko, Turecko
  • Region 3: Angola, Argentina, Arménie, Ázerbájdžán, Brazílie, Egypt, Filipíny, Gruzie, Chile, Indie, Indonésie, Írán, Jordánsko, Kazachstán, Korejská republika, Kuba, Kuvajt, Kyrgyzstán, Libanon, Malajsie, Maroko, Nigérie, Nový Zéland, Pákistán, Peru, Saúdská Arábie, Sýrie, Tádžikistán, Thajsko, Tchaj-wan, Turkmenistán, Uzbekistán,Venezuela
  • Region 4: Afghánistán, Americká Samoa, Anguilla, Antarktida, Antigua a Barbuda, Americké Panenské ostrovy, Aruba, Ascension, Bahamy, Bahrajn, Bangladéš, Barbados, Barma, Belize, Benin, Bermudské ostrovy, Bhutan, Bolívie, Botswana, Britské Panenské ostrovy, Brunej, Burkina Faso, Burundi, Cookovy ostrovy, Čad, Diego Garcia, Dominikánská republika, Džibuti, Ekvádor, Etiopie, Fidži, Francouzská Guayana, Francouzská Polynésie, Gabon, Gambie, Ghana, Grenada, Grónsko, Guam, Guatemala, Guayana, Guinea, Guinea-Bissau, Haiti, Honduras, Irák, Jamaica, Jemen, Kajmanské ostrovy, Kambodža, Kamerun, Kapverdy, Katar, Keňa, Kiribati, Kolumbie, Komory a Mayotte, Kongo, Kostarika, Laos, Lesotho, Libérie, Macao, Madagaskar, Malawi, Maledivy, Mali, Marshallovy ostrovy, Martinik, Mauricius, Mauritánie, Mayotte, Mikronésie, Montserrat, Mosambik, Namibie, Nauru, Nepál, Niger, Nikaragua, Niue, Nizozemské Antily, Nová Kaledonie, Omán, Ostrovy Turks a Caicos, Palauské ostrovy, Panama, Papua-Nová Guinea, Paraguay, Pobřeží slonoviny, Portoriko, Reunion, Republika Kongo, Rovníková Guinea, Rwanda, Salvador, Senegal, Severní Korea, Seychely, Sierra Leone, Somálsko, Společenství Dominika, Společenství Severních Marian, Srí Lanka, Středoafrická republika, Súdán, Surinam, Sv. Helena, Sv. Pierre & Miquelon, Svatá Lucie, Svatý Kryštof a Nevis, Svatý Tomáš a Princův ostrov, Svatý Vincenc a Grenadiny, Svazijsko, Šalomounovy ostrovy, Tanzánie, Togo, Tokelau, Tonga, Trinidad a Tobago, Tuvalu, Uganda, Uruguay, Vanuatu, Wallis a Futuna, Zambie, Západní Samoa, Zimbabwe

Roaming

Odchozí hovor Příchozí hovor SMS MMS
Zóna 1 7 Kč 2 Kč 2 Kč 10 Kč
Zóna 2 35 Kč 20 Kč 10 Kč 10 Kč
Zóna 3 65 Kč 45 Kč 12 Kč 10 Kč

Datový roaming

Cena za 1 MB Účtování
Zóna 1 14 Kč 1 + 1 kb
Zóna 2 220 Kč 100 + 100 kb
Zóna 3 300 Kč 100 + 100 kb

Rozdělení roamingových zón

  • Zóna 1: Andorra, Belgie, Bulharsko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Chorvatsko, Irsko, Island, Itálie, Jersey, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Ostrov Man, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Řecko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Vatikán, Velká Británie
  • Zóna 2: Albánie, Anguilla, Antigua a Barbuda, Aruba, Austrálie, Barbados, Bělorusko, Bermudské ostrovy, Bosna a Hercegovina, Britské Panenské ostrovy, Černá Hora, Čína, Dominikánská republika, Egypt, Grenada, Haiti, Indie, Izrael, Jamajka, Japonsko, Jihoafrická republika, Kajmanské ostrovy, Kanada, Korejská republika, Kosovo, Makedonie, Maroko, Mexiko, Moldávie, Nový Zéland, Portoriko, Společenství Dominika, Singapur, Srbsko, Svatá Lucie, Svatý Kryštof a Nevis, Svatý Vincenc a Grenadiny, Tunisko, Turecko, Turks a Caicos, Ukrajina, USA, Vietnam, Západní Samoa
  • Zóna 3: Afghánistán, Alžírsko, Angola, Argentina, Arménie, Ázerbájdžán, Bahrajn, Bangladéš, Bolívie, Brazílie, Burkina Faso, Ekvádor, Filipíny, Gabon, Gambie, Ghana, Gruzie, Guatemala, Guinea, Honduras, Hongkong, Chile, Indonésie, Irák, Írán, Jemen, Jordánsko, Kambodža, Katar, Kazachstán, Keňa, Kolumbie, Kuba, Kuvajt, Kyrgyzstán, Libanon, Libérie, Macao, Madagaskar, Malajsie, Maledivy, Mauricius, Mongolsko, Mosambik, Namibie, Niger, Nigérie, Nikaragua, Oman, Pákistán, Paraguay, Peru, Rusko, Salvador, Saúdská Arábie, Seychely, Spojené arabské emiráty, Srí Lanka, Súdán, Sýrie, Tádžikistán, Tanzanie, Thajsko, Tchaj-wan, Turkmenistán, Uganda, Uruguay, Uzbekistán, Zambie

Poplatky a služby

Čas od času potřebujeme někam zavolat, na něco se informovat a v případě ztráty či odcizení vyměnit SIM kartu. Pro tyto případy si pro nás SAZKAmobil přichystal příjemné překvapení. Téměř všechny položky za různé (základní) poplatky a služby jsou totiž poskytovány (na rozdíl od konkurenčních virtuálních operátorů) zdarma. Pojďme se tedy společně přehledně podívat na všechny možné poplatky a služby.

Služba Cena
Hovor na infolinku * 0 Kč
Hovor na infolinku ze zahraničí * 0 Kč
Přenesení čísla 0 Kč
Výměna SIM karty ** 0 Kč
Cena „zlatého“ čísla 1 000 Kč

* hovor na infolinku je zdarma jak pro stávající zákazníky (*11) tak pro ne-zákazníky virtuálního operátora SAZKAmobil (800 77 11 11), hovor na infolinku ze zahraničí (+420 313 03 03 11) je zdarma pouze za účelem zjištění roamingových cen

** pokud svoji SAZKAmobil SIM ztratíte, je třeba zakoupit novou SIM kartu SAZKAmobil, přičemž získaný (zaplacený) kredit 150 Kč se vám v plné výši převede na vaše původní (ztracené) číslo

První hovor a kvalita pokrytí

Kvalita hovoru a pokrytí jsou, jak se dalo tušit, bezproblémové, SAZKAmobil využívá služeb Vodafonu a tak je dostupnost služeb naprosto totožná, což dokazuje i následující mapka. Na jiné problémy jsme nenarazili. Zvuk je čistý a kvalitní, bez jakýchkoliv prodlev nebo dalších problémů. Nic jiného než perfektní pokrytí jsme ale ani neočekávali.

Pokrytí SAZKAmobilu je stejné, jako pokrytí Vodafone

Zhodnocení a závěr

Co říci závěrem? SAZKAmobil se od samého začátku snaží nepropadnout mezi další nezajímavé virtuální operátory, útočí především masivní mediální kampaní za několik desítek miliónů korun a jde to znát. Málokdo zkrátka může říci, že o SAZKAmobilu ještě neslyšel. Přidanou hodnotou, výhodou, je možnost zúčastnit se (za doplatek 20 Kč) slosování o jackpot ve výši nejméně 250 000 Kč, a to už zní zajímavě. My ovšem budeme hodnotit pouze základní nabídku.

SAZKAmobil nezklamal

Ta není vyloženě špatná, SAZKAmobil rozhodně patří k těm levnějším „virtuálům“, na druhou stranu nenabízí nic převratného. SAZKAmobil ovšem musíme pochválit za nulové poplatky, ať už se bavíme o přenosu čísla, nebo o volání na (nonstop fungující) hlasovou podporu. A to dokonce i ze zahraničí. I v tomto případě tedy budou hrát hlavní roli sympatie, my celkově hodnotíme snahu SAZKY veskrze pozitivně.

Ceník služeb - SAZKAmobil (109,73 KB, pdf)

Všeobecné obchodní podmínky - SAZKAmobil (561,04 KB, pdf)

Herní plán SAZKAmobil šance (537,88 KB, pdf)

Zdroje: sazkamobil.cz

Diskuze ke článku
Saskie
Jenom další reklama na Sazku a její služby.
homi
Tech 20 korun na losovacku se platí z kreditu?
Erik
SAZKAmobil je pro mě nezajímavý operátor, protože se dostanu na 0,75 Kč/min. nebo SMS jen u CityMobile :) to je podle mě virtuál co tomu rozumí!
Taddy
¿ SAZKAmobil ? zprava pro Erika
Informace jsou nepravdive, od 1.1.2014 poskytuje CityMobile uctovani 60+1 a 1+1. CityMobile vam poskytuje vyhodnejsi volani a ani nemusite dobijet 300,- Kc za mesic, napr. City MINI obsahuje 60 minut za 99,- Kc to je za 1,65 Kc/min. balicek minut si muzete zvysit o 100 minut do City a jste na 158,- Kc tady uz minuta v City je za 0,99 Kc. Zkuste se podivat a uvidite, ze City Mobile je spravna volba.
Vadi mi, ze SAZKAmobil poskytuje tyto informace.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze