Samsung odhalil univerzální Gear VR, stojí 3 000 Kč

2

Samsung v uplynulých dnech představil inovované příslušenství pro virtuální realitu, konkrétně brýle Gear VR. Ty jsou určené pro masový prodej a univerzálnost tkví v tom, že budou kompatibilní jak s modely Galaxy S6 a S6 Edge, tak také s tabletofony Galaxy Note 5 a Galaxy S6 Edge+. Cena je nastavena na 99 dolarů.

Samsung představil inovovanou verzi svých brýlí pro virtuální realitu s označením Gear VR. Ty se budou oproti svých předchůdcům chlubit hlavně podporou vícero zařízení, konkrétně modely Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ a samozřejmě také Galaxy Note 5, který se však u nás bohužel neprodává. Nové brýle budou lehčí a doplňkově bude možné odstranit také páse vedoucí přes hlavu. Brýle budou dostupné od konce tohoto roku v zámoří, k nám by se měly dostat po novém roce.

Cena brýlí je nastavena na 99 dolarů (3 000 Kč s DPH), což je zhruba polovina původní částky.

Gear VR

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
ANO
Aha ... no jako samozrejme je to ptakovina, kdyz si clovek musi jeste koupit extra kram za 20 tisic .... to uz si radsi pockam ty 3 mesice primo na oculus nebo hololens .....
Ale jeste jedna vec me zajima ..... cim se to pripojuje? Nejakym microHDMI nebo microDP kabelem? ...... hahaaaaa ...... ono je to jenom pro par detskych hracek s androidem, to je parada, to se vyplati - VYPLATI:o)))))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze