Samsung Galaxy Note III zřejmě dostane Snapdragon 800

5

S blížícím se příchodem třetí generace Galaxy Note od Samsungu se postupně čile spekuluje nad jeho výbavou. Nejnovější informace hovoří o tom, že jihokorejský výrobce zřejmě v případě procesoru sáhne po Snapdragonu 800.

Pokud by se tato spekulace potvrdila, můžeme se domnívat, že má Samsung blíže nespecifikované problémy s vlastními procesory Exynos. Výhody využití Snapdragonu 800 od Qualcommu jsou větší výkon, zřejmě i nižší náklady a především také podpora LTE, které mimochodem podporuje nejmodernější kategorii 4, která zaručuje stahování rychlostí až 300 Mb/s a nahrávání rychlostí až 75 Mb/s.

Nepřehlédněte: Samsung 20. června představí novinky řady Galaxy a ATIV

Předchozí generace Samsungu Galaxy Note

Kromě toho nabídne Snapdragon 800 čtyři jádra o taktu až 2,3 GHz a grafický akcelerátor Adreno 330. V případě další výbavy Samsungu Galaxy Note III se hovoří o 6palcovém displeji typu Super AMOLED s FullHD rozlišením, minimálně 2 GB RAM a 13megapixelovém fotoaparátu. Samozřejmě se také nezapomene na praktický S-Pen, který bude ubytován v těle telefonu. Představení třetí generace Galaxy Notu III proběhne pravděpodobně v září na berlínském veletrhu IFA 2013.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
gonga
A cena? 20k+. Děkuji, nechci. Jednička bohatě postačí.
Kozaa
gonga: Nepřeháněj 20.000 stát zas nebude, ale tak těch 17-18k určo ano. Ale půjdu do něj. Mám SIII ta půjde pryč a toto budu mít jako tablet a telefon v jednom. Ideální a perfektní na filmy, hry, net.
hanes
No určitě bude dražší než S4 tak o tisíc až dva.Kdo na to nebude mít prachy tak Noze II během pár dnů ještě tak o dva tisíce spadne jako tomu bylo u SIII
Ami
To bylo chvástání se nejlepším Exynosem... :) Vždycky jsem říkal, že Qualcomm Exynos vždy zašlape do země, a zatím se mi to neustále potvrzuje.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze