Samsung 20. června představí novinky řady Galaxy a ATIV

2

Samsung začal lákat na svou nadcházející akci Premiere 2013, která se uskuteční již 20. června. Těšit se můžeme na nov modely z řady Galaxy i ATIV.

Jihokorejský Samsung připravuje další obří akci, na které dojde k rozšíření jeho již tak širokého portfolia mobilních zařízení. Z uveřejněného obrázku, který se objevil na Facebooku, víme, že se akce bude konat 20. června v Londýně od 20:00 našeho času. Obrázek se zmiňuje jako o řadě Galaxy, tedy přístrojích s Androidem, tak o řadě ATIV, kam se od loňského roku řady výrobky s operačním systém Windows.

Co můžeme za necelý měsíc v Londýně očekávat? V řadě Galaxy se nabízí rozšíření nově založené rodinky Galaxy S4. Živě se spekuluje o zmenšené verzi Galaxy S4 mini a viděli jsme také Galaxy S4 Active, což je odolná varianta vlajkové lodi s o něco horší výbavou. Ve hře je však také Galaxy S4 Mega, o kterém se však téměř nic neví. V řadě ATIV bychom se mohli dočkat nového telefonu s Windows Phone 8, stejně jako dalších tabletů s dospělými Windows 8. V tomto případě však jde jen o odhady, neboť o těchto zařízeních žádné informace doposud neunikly

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jojo
Mno ja som zvedavy na nastupcu Ativ S, ktory je v uzadi vsetkych tych Androidov od Samsungu, pri tom ide o spickovo vybaveny Windows Phone. Mat v nom tak navigaciu od Nokie, idem do neho.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze