Samsung chystá čtyřpalcový model s Androidem 4.4 KitKat

13

V poslední době slýcháváme o Samsungu vždy v souvislosti s hodinkami nebo vlajkovým modelem Galaxy S5. Jihokorejský výrobce však hodlá i letos pokrýt celý trh a nyní prosakují informace o připravovaném modelu s úhlopříčkou displeje 4 palce.

Chystaný model prozatím nemá klasické označení řady Galaxy, nicméně známe kódové označení, které zní SM-G310. Právě nízké číslo již dává tušit, že půjde spíše o model nižší třídy. Uniklé specifikace to pak jen potvrzují. Telefon nabídne 4palcový displej, který se podepíše pod kompaktními rozměry. Výška bude 121 milimetrů a šířka 62,7 milimetrů. Údaj o tloušťce prozatím není k dispozici.

TIP! Samsung Galaxy S3 Slim: další oblázek střední třídy představen

Jistě důležitá je také informace týkající se softwaru. Samsung nasadí operační systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat, tedy v současnosti vůbec nejnovější možnou verzi systému od Googlu. Poslední známá informace se týká baterie, která by měla disponovat kapacitou 1 500 mAh.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
ok
A ja uz vim jak bude vypadat :D
Prdínek
jsem první v diskuzi,:o konečne po dlouhe dobe se to podařilo.. juchů :-)
Andrej Michalek
Andrej Michalek
Samsung už má tých modelov akosi priveľa :D :D ......a ešte chystajú ďalšie :D :D ...za chvíľu už budú rozdiely medzo starými a novými modelmi len v konfigurácií a design sa meniť nebude....vlastne tak už to je teraz :D :D ....
telihar
Толкова съм развълнувана! Go,Samsung!!Обичам Samsung.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze